Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Başvuru yapmamış ya o yüzden dedimEk tercihe yerleşemeyenler başvurabilir. Arkadaş yerleştiği için başvuramaz.
Başvuru yapmamış ya o yüzden dedimEk tercihe yerleşemeyenler başvurabilir. Arkadaş yerleştiği için başvuramaz.
Ek tercihi başvuruda yerleşemeyenler yapıyor yerleşenler ek tercih yapamıyor maalesef ki. Okulla iletişime geçin eğer olursa okul halleder olmazsa da geçmiş olsun.Ek tercihle yerleşirsin sorun olmaz.
Başvuru yapmış, bir programa yerleşmiş ve kayıt yaptırmamış. Bu durumda ek tercihten yararlanamaz.Başvuru yapmamış ya o yüzden dedim
Hm umarım hallederBaşvuru yapmış, bir programa yerleşmiş ve kayıt yaptırmamış. Bu durumda ek tercihten yararlanamaz.
sıkıntı yok.
Ek tercihi başvuruda yerleşemeyenler yapıyor yerleşenler ek tercih yapamıyor maalesef ki. Okulla iletişime geçin eğer olursa okul halleder olmazsa da geçmiş olsun.
İnş halledersin kanka ben bile üzüldümArkadaşlar merhaba bu yıl yks sınavına girdim, başvurumu yaptım ve kazandım.
Az önce bir habere denk geldim kayıt süreci 22-26 sı arasında imiş benim hiç haberim olmadı bu kayıt ne kaydı ünicersiteye ana kayıt mıydı bilen birisi lütfen cevap verebilirmi?
İnş halledersin kanka ben bile üzüldüm
Knk hocaya sordum kayıt tarihlerinde üniye kaydolmazsan o hakkın gidiyormuş.senin nasıl olacak hiç bilmiyorum.Pazartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ama inşallah halledebilirim.
Yardımcı olmaya çalışan/olan herkeze teşekkür ediyorum artık herşeyi Pazartesi açığa kavuşturacağız.
Benim bildiğim kayıt tarihi geçince mazeret kaydı için olan ek süre üniversiteden üniversite değişiyor. ÖSYM bir kural koymuyor yani.
Üniversite kendisi karar veriyor. Kabul eder veya etmez, bu saatten sonra üniversitenin keyfine bağlısın. ÖSYM bir şey yapamaz.
Knk hocaya sordum kayıt tarihlerinde üniye kaydolmazsan o hakkın gidiyormuş.senin nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Rehberlikçiye sorudum.belirli tarihler arasında kayıt yaptırdın yaptırdın dedi.Evet maalesef ösym bir şey yapamıyor Üniversiteye kaldı her şey.
Ne hocasına sordunuz acaba?
Rehberlikçiye sorudum.belirli tarihler arasında kayıt yaptırdın yaptırdın dedi.