Neler Yeni

2022 YKS Kayıt Çok acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İsmail Döndü
Moralini bozmak istemiyorum fakat "KAYIT TARİHİNİ İŞTEN DOLAYI KAÇIRDIM" bu bir mazeret değil. Geçerli mazeret sağlık problemleri v.b daha sorunlu olanlar. YÖK'e mazeretini bildirirsin YÖK maalesef böyle bir şeyi kabul etmez. Eğer ederse ek tercih yapacak insanların hakkına girer mazeret yok ortada. Üniversite kafasına göre aaaa gel seni kayıt edim diyemiyor kayıtları YÖK sistemi üzerinden yapıyorlar size sadece kendi OBS'lerinden bir id şifre veriyorlar kısaca geçmiş olsun ciddi bi mazeretiniz yok ise seneye artık

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Moralini bozmak istemiyorum fakat "KAYIT TARİHİNİ İŞTEN DOLAYI KAÇIRDIM" bu bir mazeret değil. Geçerli mazeret sağlık problemleri v.b daha sorunlu olanlar. YÖK'e mazeretini bildirirsin YÖK maalesef böyle bir şeyi kabul etmez. Eğer ederse ek tercih yapacak insanların hakkına girer mazeret yok ortada. Üniversite kafasına göre aaaa gel seni kayıt edim diyemiyor kayıtları YÖK sistemi üzerinden yapıyorlar size sadece kendi OBS'lerinden bir id şifre veriyorlar kısaca geçmiş olsun ciddi bi mazeretiniz yok ise seneye artık

Geçen yıllarda hiçbir mazereti olmayıp başvuru ardından kabul edilen birçok insan var.
Ayrıca YÖK veya ÖSYM burada devreye giremiyor ÖSYM ile iletişime geçtim ve kazanıldıktan sonra tamamen Üniversite ile iletişime geçtiğimde işlem yapabileceklerini söylediler.

Artık yarın şasımı deneyeceğim yapıcak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İsmail Döndü
Geçen yıllarda hiçbir mazereti olmayıp başvuru ardından kabul edilen birçok insan var.
Ayrıca YÖK veya ÖSYM burada devreye giremiyor ÖSYM ile iletişime geçtim ve kazanıldıktan sonra tamamen Üniversite ile iletişime geçtiğimde işlem yapabileceklerini söylediler.

Artık yarın şasımı deneyeceğim yapıcak bir şey yok.
Beyefendi yarın üniversiteye gittiğinizde üniversite size şunu diyecek; "YÖK'e MAZERET DİLEKÇESİ YAZIN DİYECEK" yani üniversite ile alakası yok.
YÖK'e yazacaksınız

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Beyefendi yarın üniversiteye gittiğinizde üniversite size şunu diyecek; "YÖK'e MAZERET DİLEKÇESİ YAZIN DİYECEK" yani üniversite ile alakası yok.
YÖK'e yazacaksınız

Beyefendi bende diyorumki Size gerekli yerlere başvurup sordum, Üniversite kazanıldıktan sonra YÖK veya ÖSYM ile iletişim kalmıyor Rektörlüğe dilekçe yazılıyormuş. (Bana böyle iletildi)

En İyi Cevap
3
Geçmiş olsun hocam.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Sabah Üniversiteme gittim dilekçe yazıp vermemi belirttiler dilekçemi mazererim ile ilettim kendilerine 1-2 gün içinde dönğş yapılacağını söylediler.

Ek olarak cimerden yöke de talep açtım bakalım nasipte varsa olumlu olur.
Benim en büyük yanılgım olmasada OBP düşecek olması.

JSezar

80+ Silver
Hocam ne yaptınız?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Hocam ne yaptınız?

Yukarıdada yazdığım gibi hocam, dilekçemi verdim bekliyorum.
Üniversitede kaydım bulunmakta aslında Öğremci numaram/ kullanıcı adım şifrem e postam vs belirli olmakta (Dilekçede istediği için sitesinden kontrol ettim)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Batuhan Divrik
Yukarıdada yazdığım gibi hocam, dilekçemi verdim bekliyorum.
Üniversitede kaydım bulunmakta aslında Öğremci numaram/ kullanıcı adım şifrem e postam vs belirli olmakta (Dilekçede istediği için sitesinden kontrol ettim)
Hocam siz e devletten falan kayıt yaptırmadınız dimi ? Yani kayıt yaptırmadan öğrenci numaranızın çıkmaması gerekiyor aslında.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Başvuru yapmamış ya o yüzden dedim
Hocam ek tercihler yerleşmeye yarıyor, zaten arkadaş yerleşti yani ek tercih hakkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah Üniversiteme gittim dilekçe yazıp vermemi belirttiler dilekçemi mazererim ile ilettim kendilerine 1-2 gün içinde dönğş yapılacağını söylediler.

Ek olarak cimerden yöke de talep açtım bakalım nasipte varsa olumlu olur.
Benim en büyük yanılgım olmasada OBP düşecek olması.
cimere niye yazdın :D Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,155
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom