Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Aklımda ASBÜ var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Hukuk istiyorum.
@Harley Quinn❖
@Harley Quinn❖
Son düzenleme:
Neden?Ankara'da ODTÜ, Hacettepe ve Bilkent. Bu üçü dışında hiçbir üniversiteyi tavsiye etmem.
Karatay Üniversitesi nasıl?Ankara'da ODTÜ, Hacettepe ve Bilkent. Bu üçü dışında hiçbir üniversiteyi tavsiye etmem.
Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.Neden?
(Meraktan soruyorum.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karatay Üniversitesi nasıl?
Reis balikesirirn neresindenOkuyacağınız üniversite okuyacağınız bölümle alakalı ilk 10 da değilse 11 ve sonraki üniversitelerin bir önemi yok. Karatay olsun Balıkesir olsun farketmez.
3 ay sonra seni bir daha rahatsız edeceğim. Hedefim Hacettepe Hukuk zaten. Hayırlısı olsun.Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.
Karatay Üniversitesinde akrabam var öğretim görevlisi. Normal bi üniversite ya çok bi özelliği yok. Burslu kazanman lazım orayı yoksa maaliyeti yüksek olur.
Şehir olarak bakacaksak da Konya'yı çok iyi bilirim. Tam bir üniversite şehri. Her yer üniversite kampüsü, park, bahçe falan. Halkın refah seviyesi diğer şehirlere göre daha yüksek.
Hacettepe'ye gelirsen çok iyi olur. Türkiye'nin en iyi üniversitesi diye demiyorum ben varım diye çok iyi olur diyorum .d3 ay sonra seni bir daha rahatsız edeceğim. Hedefim Hacettepe Hukuk zaten. Hayırlısı olsun.
2002'lisin değil mi? Nerede kalıyorsun?Hacettepe'ye gelirsen çok iyi olur. Türkiye'nin en iyi üniversitesi diye demiyorum ben varım diye çok iyi olur diyorum .d