EA 20K Hangi Üniversiteyi Önerirsiniz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,203
Aklımda ASBÜ var. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Hukuk istiyorum.
@Harley Quinn❖

Son düzenleme:
Hangi bölümü okumak istiyorsunuz ?

Okuyacağınız üniversite okuyacağınız bölümle alakalı ilk 10 da değilse 11 ve sonraki üniversitelerin bir önemi yok. Karatay olsun Balıkesir olsun farketmez.

Neden?
(Meraktan soruyorum.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karatay Üniversitesi nasıl?
Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.

Karatay Üniversitesinde akrabam var öğretim görevlisi. Normal bi üniversite ya çok bi özelliği yok. Burslu kazanman lazım orayı yoksa maaliyeti yüksek olur.
Şehir olarak bakacaksak da Konya'yı çok iyi bilirim. Tam bir üniversite şehri. Her yer üniversite kampüsü, park, bahçe falan. Halkın refah seviyesi diğer şehirlere göre daha yüksek.

Çünkü Ankara mükemmel derecede güzel bir şehir, tam okunacak şehir. Şehir olarak mükemmel zaten bir kere. Üniversite olarak da Türkiye'nin en iyi üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, ilk ondan sonra da ODTÜ, Bilkent, Gazi ve Ankara geliyor. Çok prestijli üniversiteler.

Karatay Üniversitesinde akrabam var öğretim görevlisi. Normal bi üniversite ya çok bi özelliği yok. Burslu kazanman lazım orayı yoksa maaliyeti yüksek olur.
Şehir olarak bakacaksak da Konya'yı çok iyi bilirim. Tam bir üniversite şehri. Her yer üniversite kampüsü, park, bahçe falan. Halkın refah seviyesi diğer şehirlere göre daha yüksek.
3 ay sonra seni bir daha rahatsız edeceğim. Hedefim Hacettepe Hukuk zaten. Hayırlısı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri