Arama sonuçları: *

1. B

Yerleştiğim üniversiteden memnun değilim ne yapabilirim

peki şuan hazırlık okuyorum sizin dediğiniz yöntemlerden biri ile değiştirsem tekrar hazırlık okumam gerekir mi?
  2. B

Yerleştiğim üniversiteden memnun değilim ne yapabilirim

Merhabalar yks 2023 te ve tercih döneminde bana yardımcı olan, yol gösteren, destekleyen hiçbir kimse olmadığı için tercihlerimi çok saçma şekilde yaptım ve şuan hiç memnun olmadığım bir yerde sevmediğim bir üniversitede okuyorum en kısa şekilde nasıl değiştirebilirim
  3. B

3 ayda tyt halledilir mi?

seviyen ne istediğin net ne sadece tyt mi çalışacan genel olarak soruyorsan hayır
  4. B

Karekök TYT Matematik Alınır mı?

ikisinide çözdüm başta bendede öyle bir yargı vardı ama başladınmı bitiyor 345te gerçekten seviye seviye sadece klasikleşmiş soruların son 2 testi ve ösym tarzı soruların son testi zor oluyor ben 345 tyt mata başladığımda 1 ay gibi bir sürede bitirmiştim bu arada bence piyasadaki en sağlam yayın...
  5. B

İngilizce nasıl öğrenebilirim?

seviye belirleme sınavı var bana şuan ingilizce öğrenebileceğim bir yer lazım
  6. B

9 eylül
  7. B

Karekök TYT Matematik Alınır mı?

345 yada 3D tyt mat al ikiside çok güzel ben karekökü pek beğenmemiştim
  8. B

Merhabalar bildiğiniz üzere üniversite yerleştirmeleri açıklandı ve ben %100 ingilizce bir bölüme yerleştim ama benim ingilizce seviyem en fazla A1 oda tam değil. Öğrendiğime göre hazırlık baya zormuş ve kalanlar oluyormuş bende bu yüzden şimdiden öğrenmeye başlamak istiyorum. Kullanıpta memnun...
  9. B

AYT-TYT Geometri için Youtube Kanalı önerisi

Kenankara ile geometri kitabını al bütün videoları izle üstüne 345 geo 1. kitap çöz tyt ayt geo toplam en az 15 net
  10. B

TYT Fizik için kanal ve yayın önerisi

345 tyt fizik kitabı bulabileceğin en mükemmel kitap
  11. B

Hangi Paragraf Kitabını Almalıyım

hız ve renk paragraf al ilk olarak sonra bilgisarmal al bence
  12. B

İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

senin hangi alana yöneleneceğine bağlı bilgisayar yazılım gibi teknik işlerse almanca olabilir ama tarih gibi ise osmanlıca arapça bunlar olabilir ben 2. yabancı dil olarak almancayı tercih ederdim
Top Bottom