Neler Yeni

Yerleştiğim üniversiteden memnun değilim ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
Merhabalar yks 2023 te ve tercih döneminde bana yardımcı olan, yol gösteren, destekleyen hiçbir kimse olmadığı için tercihlerimi çok saçma şekilde yaptım ve şuan hiç memnun olmadığım bir yerde sevmediğim bir üniversitede okuyorum en kısa şekilde nasıl değiştirebilirim

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
Merhabalar yks 2023 te ve tercih döneminde bana yardımcı olan, yol gösteren, destekleyen hiçbir kimse olmadığı için tercihlerimi çok saçma şekilde yaptım ve şuan hiç memnun olmadığım bir yerde sevmediğim bir üniversitede okuyorum en kısa şekilde nasıl değiştirebilirim
Çok çalışarak ortalamanı iyi tutarak başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsin.Bunun haricinde tekrardan YKS sınavına girip farklı bir yerde istediğin üniversiteyi tutturmaya çalışacaksın başka yolu yok.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Kerem Eldes
Eğer yks de aldığın puanın yettiği ve hoşuna giden bir üni/bölüm varsa ek madde 1 yatay geçişi yapabilirsin. Aldığın puanla, aldığın seneki yerleştirmelere göre yatay geçiş yapmana izin veriyor ama sadece 1 kere yapabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok çalışarak ortalamanı iyi tutarak başka bir üniversiteye yatay geçiş yapabilirsin.Bunun haricinde tekrardan YKS sınavına girip farklı bir yerde istediğin üniversiteyi tutturmaya çalışacaksın başka yolu yok.
Eğer yks de aldığın puanın yettiği ve hoşuna giden bir üni/bölüm varsa ek madde 1 yatay geçişi yapabilirsin. Aldığın puanla, aldığın seneki yerleştirmelere göre yatay geçiş yapmana izin veriyor ama sadece 1 kere yapabiliyorsun.
peki şuan hazırlık okuyorum sizin dediğiniz yöntemlerden biri ile değiştirsem tekrar hazırlık okumam gerekir mi?

nalo55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
mehmet
peki şuan hazırlık okuyorum sizin dediğiniz yöntemlerden biri ile değiştirsem tekrar hazırlık okumam gerekir mi?
Hazırlık olan bir okulsa ve muafiyet sınavını geçemezsen okursun hazırlığı.muafiyet sınavları genelde dönem başı ve ortasında oluyor

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Kerem Eldes
Hayır geçeceğin okulun hazırlık sınavından geçtiğin sürece sıkıntı yok. Ben de hazırlıktan bu yolla başka üniversiteye geçtim sorun olursa özelden de yazabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazırlık notları ortalamada sayılmıyor ve yks puanını 2 sene daha ek madde 1 için kullanabilir

Top Bottom