Neler Yeni

Karekök TYT Matematik Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Başlangıç-Orta düzeyde soru bankası arıyordum karşıma çıktı. Bu düzey için uygun mudur? Hangisini almalıyım? Sıfırdan falan var onlar nedir?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Başlangıç-Orta düzeyde soru bankası arıyordum karşıma çıktı. Bu düzey için uygun mudur? Hangisini almalıyım? Sıfırdan falan var onlar nedir?
Seviyen başlangıç orta ise karakok fazla gelir. Yani en son karakok seviyesi böyleydi. Başlangıç orta seviye kitabı da var diye biliyorum karakok ama eğer matematiğin temel şeylerini biliyorsan karakok sıfır vardı birde bu Şenol hoca vb YouTube hocaların çıkardığı kitaplara bak. Ama karakok için seviyene uygun sıfırdir. Başkası olmaz diye düşünüyorum. Zaten biraz bunları yaptiktan sonra üste çıkarsın. Orada çok var. 3-4-5 bilgi sarmal acı vb.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seviyen başlangıç orta ise karakok fazla gelir. Yani en son karakok seviyesi böyleydi. Başlangıç orta seviye kitabı da var diye biliyorum karakok ama eğer matematiğin temel şeylerini biliyorsan karakok sıfır vardı birde bu Şenol hoca vb YouTube hocaların çıkardığı kitaplara bak. Ama karakok için seviyene uygun sıfırdir. Başkası olmaz diye düşünüyorum. Zaten biraz bunları yaptiktan sonra üste çıkarsın. Orada çok var. 3-4-5 bilgi sarmal acı vb.
Şu anda sadece Rehber Matematik kitabı var onu yapabiliyorum.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Şu anda sadece Rehber Matematik kitabı var onu yapabiliyorum.
O zaman gerçekten antrenmanlarla mat vs başla. Seviyeni bilmiyorum ama orta değil gibi duruyo. Rehber mat zor değil diye biliyorum. Hatta öğretmenim ben çözerken zemini daha ne kadar orcen git üst seviyeye cik demişti o kitap için. Bence matematik seviyeni kontrol edip seviye atla. Birden atlarsan yapamazsın psikolojik olarak da kötü olur. Gerçekten kotuysen bunu kabul edil antrenmanlarla mat vb. şeylere git

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
O zaman gerçekten antrenmanlarla mat vs başla. Seviyeni bilmiyorum ama orta değil gibi duruyo. Rehber mat zor değil diye biliyorum. Hatta öğretmenim ben çözerken zemini daha ne kadar orcen git üst seviyeye cik demişti o kitap için. Bence matematik seviyeni kontrol edip seviye atla. Birden atlarsan yapamazsın psikolojik olarak da kötü olur. Gerçekten kotuysen bunu kabul edil antrenmanlarla mat vb. şeylere git
Aslında kötü değilim MSÜ ve TYT sorularını çözebiliyorum.

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
Bu sene girdim sınava matematikten özel ders alıyordum Orijinal, 3D gibi yayınlar çözülüydü. Son 2 ayda ise konuları tekrar amaçlı karekökün kitaplarına göz atmıştık özel ders hocamla ve gayet de güzeldi. Kareköklerde şöyle bir mantık var:
Atıyorum başlangıçta 10 test konu başlangıcında orta seviye sorular var ise o testlerin ardından ''Rutin Olmayan Sorular'' başlığı adı altında gayet güzel testler sunuyor, bence sınava gireceklerin çözmesi gereken bir kitap. tyt-ayt ve geometrilerini tavsiye ederim biz sadece Rutin Olmayanları çözmüştük ve katkısını hissettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
345 yada 3D tyt mat al ikiside çok güzel ben karekökü pek beğenmemiştim

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
TYT. 11'e yeni geçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar zor diye biliyorum. Hemen zordan başlamak istemiyorum.
ikisinide çözdüm başta bendede öyle bir yargı vardı ama başladınmı bitiyor 345te gerçekten seviye seviye sadece klasikleşmiş soruların son 2 testi ve ösym tarzı soruların son testi zor oluyor ben 345 tyt mata başladığımda 1 ay gibi bir sürede bitirmiştim
bu arada bence piyasadaki en sağlam yayın 345 her dersten kitabı gönül rahatlığı ile alabilirsin

• Beğen
Top Bottom