Arama sonuçları: *

1. Caitlami

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

Of of artık 2.tercihlerde bakacağız teşekkürler hocam aydınlattığınız için , rehber öğretmenlerinin boşuna maaş aldığının sebeplerine örnek olacak şey benim 1 yılımı etkiliyor malesef.
  2. Caitlami

Hocam umarım bir yanlışlık olmuştur da gideerim. başkası değiştirmemiştir çünkü şuan tercih listemi açabiliyorum şimdi açıp atıyım size yeniden. 1723761092
  3. Caitlami

Hocam yerleşemedim. 1723760434 1723760463 406 puan dedğin 2 yıllık benim bölümümle alakalı olan yerler için. 1723760493 Şurada olan alan kodum ile gidebilidğim yerlere o puanla gidiyorum. 1723760617
  4. Caitlami

1723759513 doğru mu hocam bu yer
  5. Caitlami

anlamadım hocam demek istedğinizi
  6. Caitlami

Tamamdır hocam çok teşekkürler herkese umarım bir yanlışlık olmuştur ve düzelir moralim çok bozuldu çünkü açıklandığı günden beri , çünkü ben biz bu bölüme kesin gözüyle bakıyorduk ve çok büyük aptallık edip yazmadım altına bir şey umarım düzelir.
  7. Caitlami

Hocam ben daha 16 yaşındayım bu sene gitmek istiyordum aslında , 20 yaşında mezun olmak iyi olurdu hem ama dedğin gibi 2.tercihlerde umarım güzel bir yer açıktır da yazarım ama bu çok moralimi bozdu ben sanıyordum ki benden iyi almış bi anda yükselmiş sıralama bi baktım 2bin daha düşmüş ben...
  8. Caitlami

Diğerleri hep yüksek kocaeli kesin gözüyle bakıyorduk öğretmenlerle kocaeli gelmiyorsa birdahaki sene denerim diye düşündüm ama kesin dediler zaten bende altına yazmamıştım
  9. Caitlami

1723756552 Bu şekilde tercihlerim
  10. Caitlami

2023 293 bindi bu sene 295 gösteriyor baktığım site burayada atayım. 1723756078 https://kazanabilirsin.com/kocaeli-universitesi-kou-2022-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari/
  11. Caitlami

evet 1723756007 Endüstriyel otomasyon teknolojileri bölümünden mezunum otomotiv mühendisliğine mtok ile girebiliyorum.
  12. Caitlami

Kocaeli otomotiv bu sene 295 bin 291 puanla almışken Ben nasıl gidemiyorum ?
  13. Caitlami

OKULLAR AÇILIYOR.......

TYT AYT VAR BU SENE
Top Bottom