ÖSYM'nin resmi sitesinde acıklanan maks min puan tablosuna bakmanı öneririm.Kocaeli otomotiv bu sene 295 bin 291 puanla almışken
Alıntıyı görüntüle
Ben nasıl gidemiyorum ?
Alıntıyı görüntüle
Yökatlasa girince gözüküyor hocam dolmuş olan bölümlerGerçek sıralamalar bir ay kadar sonra YÖK Atlas'ta açıklanır. Sen bu sıralamaları nereden buldun?
O geçen senenin olmasın link var mıYökatlasa girince gözüküyor hocam dolmuş olan bölümler
O geçen senenin olmasın link var mı
bunlar tahmini hocam. Resmi site değil. Tercih yapanlara yardımcı olmak için üç aşağı beş yukarı yazarlar zaten.SAY | Lisans Tercih Sihirbazı
SAY puan türü ile öğrenci alan lisans programları için Tercih Sihirbazı ?yokatlas.yok.gov.tr
Sayısalı attım ama diğerleri de aynı şekil.
Sadece sıralamalar girilmiş kız/erkek dağılım, lise dağılım yok sadece son giren sıralaması mevcut
Bu bölümü tercih sıralamanızda kaçıncı sıraya yazmıştınız? Eğer ilk sıralarda değilse kontenjan hızlı dolmuş kaçırmışsınızdırKocaeli otomotiv bu sene 295 bin 291 puanla almışken
Alıntıyı görüntüle
Ben nasıl gidemiyorum ?
Alıntıyı görüntüle
Koca YÖK hocam niye tahmini yapılsın ki?bunlar tahmini hocam
Kontenjanı nasıl kaçırabilir ki puanı son yerleşen kişiden daha yüksekmiş eğer veriler doğruysaBu bölümü tercih sıralamanızda kaçıncı sıraya yazmıştınız? Eğer ilk sıralarda değilse kontenjan hızlı dolmuş kaçırmışsınızdır