teknoloji fakültesi olarak geçmiyor mu ama otomotiv?Otomotiv bölümleri dahil değil
teknoloji fakültesi olarak geçmiyor mu ama otomotiv?Otomotiv bölümleri dahil değil
Fakülteye değil bölüme bakılıyor.teknoloji fakültesi olarak geçmiyor mu ama otomotiv?
Linkteki 2019a ait tablo. Güncel tablo ösymnin yks 2024 kılavuzunda mevcut.Hocam MTOK ile yararlanmanız için tablo 6b2 inceleyiniz. https://www.memurlar.net/common/news/documents/852746/tablo6b2_03092019.pdf
Sizde otomotiv için avantaj yok. Ben de mtok var deyince o kontenjandasınız sanmıştım. Sanırım öğretmeniniz bu konuda sizi bilgilendirmemiş.
Kayıp olarak gördüğünüz 1 yıl hayatınızda çok başka kapılar açılmasını sağlayabilir hocam. Gelecek hayatınızda başarılar dilerim.Of of artık 2.tercihlerde bakacağız teşekkürler hocam aydınlattığınız için , rehber öğretmenlerinin boşuna maaş aldığının sebeplerine örnek olacak şey benim 1 yılımı etkiliyor malesef.
Hocam yanlış biliyorsun. Adayların sıralaması tercih sırasına göre daha ön planda. 20k sıralamadaki biri elbette 28k sıralamadaki birine göre daha önceliklidir. Tercih sırasıyla hiçbir ilgisi yok. İyi o zaman ben de aynı bölümü 50k sıralama ile 1. sıraya yazayım 20k sıralamadaki adam da avcunu yalasın 18. sıraya yazdığı için. Öyle iş mi olur?Şimdi şöyle düşünmek lazım biraz saçma gelebilir ama .
10 kontenjan varsayalım 30k da kapatmış.
20k yapmış birisi 18.sıraya koymuş varsayalım.
28k yapmış biriside 5.sıraya koymuş varsayalım
5.sırayı mı alır ilk 18 i mi?
Bu yüzden 24 tercih var en üstten en alta gidiyor