Neler Yeni

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Şimdi şöyle düşünmek lazım biraz saçma gelebilir ama .

10 kontenjan varsayalım 30k da kapatmış.
20k yapmış birisi 18.sıraya koymuş varsayalım.

28k yapmış biriside 5.sıraya koymuş varsayalım

5.sırayı mı alır ilk 18 i mi?

Bu yüzden 24 tercih var en üstten en alta gidiyor
Sıralaması daha yüksek olanı alır

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,671
İsim
Kgn
"14 kişi çoktan aldı diyelim. Sizin teklifiniz 35k ve 8.sırada başka bir kişininki ise 32k ve 3.sırada. size gelmeden 3.sıradaki aldı götürdü bile. Olay bu." böyle bir şey yok.teklifi fazla veren alır. yani sıralaması önde olan diyelim yanlışın var. sistem bölüme puana göre sokuyor. yerleşemezsen senin sıradaki tercihine gidiyor. yani puanı çok olan girer. tercih sırası kişiyi ilgilendiren bir şey.
O zmana şunu söyle bakayim.

Tr1.si oldun

Koç bilgisayar örneğin 3 kontenjan var ve gittin 24. Sıraya koydun.

Oo tr 1 hemen alalım mı diyecek adam 24.sıraya koymuş bu adamın dışında 1.sıraya 2.sıraya koyanlar niye boşa beklesin o kadar.

Lütfen doğru düzgün konuşun ya seviye yavaş yavaş dibe götürüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam arkadaşlar o zaman ben malım hiçbir şey bilmiyorum

yenigeldim

80+ Silver

Tr1.si oldun

Oo tr 1 hemen alalım mı diyecek adam 24.sıraya koymuş bu adamın dışında 1.sıraya 2.sıraya koyanlar niye boşa beklesin o kadar.

Kanka bak şimdi tercih senin okul tercihin. Sıralaması önde olan girer. Yani diğer tercihlerin gelmediyse o bölüm için diğer kişi ilk tercihe de yazsa sen girersin çünkü puanın yüksek.Kaptı kaçtı durumu yok yani

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu bölümü tercih sıralamanızda kaçıncı sıraya yazmıştınız? Eğer ilk sıralarda değilse kontenjan hızlı dolmuş kaçırmışsınızdır

Koca YÖK hocam niye tahmini yapılsın ki?

Ösym sayısal verilerinde de puanlar uyuyor tahmini olması imkansız
İlk yazdığın gibi bir durum yok
Kimin puanı sıralaması iyiyse o girer

Net bilgi için ösym'ye ulaşılabilir.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn

Tr1.si oldun

Hahaha kardeşim hala niye inat ediyorsun yerleştirmeler üniye göre yapılır o üniversite için iyiden kötüye sıralar kontejanı kadar üstten aşağı yerleştirir

Tr1.si oldun

Hiç bişey bilmiyorsun bu arada

m1tRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
İşte böyle işlemiyor hocam. Sanırım daha yksye girmediniz hiç. Farklı bir şekilde anlatmaya çalışıyım tekrardan

Amazonda 15 tane ekran kartı var ve amazon sıra ve teklif ile bu durumu denemek istiyor.

Ekran kartı 30k değerinde

14 kişi çoktan aldı diyelim. Sizin teklifiniz 35k ve 8.sırada başka bir kişininki ise 32k ve 3.sırada. size gelmeden 3.sıradaki aldı götürdü bile. Olay bu.

Makineyi öne yazmışım ve makine benim sırama gelmeden dolmamış o yüzden girmişim. Anlaşılıyor değil mi?

Eğer dolsaydı otomatikmen 8e atacaktı o da olsaydı 9,10,11....
Ben arkadaşlarıma rehberlik de yaptım ve bu yıl Gazi Üniversitesini kazandım. Ben de MTOK avantajından yararlanabiliyordum ama tercih etmedim. Derin bilgi sahibiyim ve sistem anlattığım şekilde işliyor. Hangi sıra ile yazdığınızın bir önemi yok. Gelebilen en üst sıradaki tercihiniz gelir. Sizden daha alt sıralamadaki birinin o bölümü sizden daha yukarıda listesine eklemesi bir şeyi değiştirmez. Siz yerleşirsiniz. Hatanızı hala savunuyorsunuz, hala yanlış bilginin doğruluğu için inatlaşıyorsunuz. Lütfen daha fazla araştırıp yanlışınızdan dönün.

yenigeldim

80+ Silver
Ben arkadaşlarıma rehberlik de yaptım ve bu yıl Gazi Üniversitesini kazandım. Ben de MTOK avantajından yararlanabiliyordum ama tercih etmedim. Derin bilgi sahibiyim ve sistem anlattığım şekilde işliyor. Hangi sıra ile yazdığınızın bir önemi yok. Gelebilen en üst sıradaki tercihiniz gelir. Sizden daha alt sıralamadaki birinin o bölümü sizden daha yukarıda listesine eklemesi bir şeyi değiştirmez. Siz yerleşirsiniz. Hatanızı hala savunuyorsunuz, hala yanlış bilginin doğruluğu için inatlaşıyorsunuz. Lütfen daha fazla araştırıp yanlışınızdan dönün.
öne yazan giren diyor yav. sanki pide sırası bekliyor :D

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
sınav sonucundaki sağ en alttaki yere bakman gerek. orası meslek okulundan tercih yaptığında kulanılan yer. orayı atar mısın?
üstelik istediğin yerin kaç puanla aldığını öğrenmek için ösym sitesinde yayınlanan yere bak.
büyük ihtimalle tablo-4'te vardır istediğin yer.
anlamadım hocam demek istedğinizi

veborih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
anlamadım hocam demek istedğinizi
senin attığın yerleştirme puanı fotoğrafındaki yer meslek lisesi haricindeki yerleştirmelerde kullanılır. senin bahsettiğin yer meslek liseliler için. onun puanı da yks sonuç tablosunda sağ en altta yer alan ek puanlı yerleştirme bölümünde yazar.
bu arada ösym tablosundan baktım ve site doğru gösteriyormuş.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
senin attığın yerleştirme puanı fotoğrafındaki yer meslek lisesi haricindeki yerleştirmelerde kullanılır. senin bahsettiğin yer meslek liseliler için. onun puanı da yks sonuç tablosunda sağ en altta yer alan ek puanlı yerleştirme bölümünde yazar.
bu arada ösym tablosundan baktım ve site doğru gösteriyormuş.
1723759493678.png

doğru mu hocam bu yer

Top Bottom