Arama sonuçları: *

• Users: Clayz
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Clayz

Okulu Bırakmalı mıyım?

meslekte okudum anadoludada suan hastalıgımdan dolayı acıktayım soyle anlatayım ben elektrık bolumune gıttım 1 sene ıgrenctı ful amelelıktı her meslek lısesı oyle degıl ama %85 ı cıddıyım oyle cevremdekı butun mesleklerde oyleydı kımse derslerı onemsemıyodu vb vb anadoluya cok ufak bır donem...
  2. Clayz

Okulu Bırakmalı mıyım?

ne yaparsan yap meslek lısesıne dusme nerde ***** hayırsız ınsan var hepsı meslek lısesınde 12.sınıfta stajdada canın cıkıyor bolume gore devletın ıscı fabrıkası adeta
  3. Clayz

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

ogrenmek ıstersen herseyı yaparsın ama anadolu ıle meslek arasında ucurumlar var 1726410750 ıyıkı gıtmemıssın
  4. Clayz

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

meslek lısesıne gıderek hayatının en kotu kararını alırsın sakın dıyım ıyı bır anadolu lısesı sonra hala yazılıma hedeflıysen ıyı bır unıversıte
  5. Clayz

Eczane açmak istiyorum bana ortalama ne kadar kazandırır ?

yanlıs anlama ama fıkırlerın kararların degısıcek ve buyuk ıhtımalle baska bır meslegı yapıcaksın daha 9.sınıfsın kafanda kendıne meslek belırleme
  6. Clayz

Okul başı okul değiştirme

rica ederım ıyı forumlar
  7. Clayz

Okul başı okul değiştirme

belirli aylar ya da haftalar var dıye bılıyorum nakıl ıcın kontenjan bossa o aylarda puanın tutuyorsa nakıl yapabılırsınız
  8. Clayz

10. Sınıfta Lise Değiştirme

onun ıcın nakıl denemen lazım atıyorum 3 bos kontenjan var 15 kısı denıyo
  9. Clayz

10. Sınıfta Lise Değiştirme

evet 10. sınıftada nakıl aldırabılırsın
  10. Clayz

Lisede bilişim teknolojileri okumak istiyorum sonucunda ne olur

evet tam olarak bu okulu bır gez bıraz arastır yoksa egıtım kotuyse zaten meslek dersı odaklı goruceksın 11 12 de bırde onları adam akıllı ogretmezler salarlarsa vay vay
  11. Clayz

kız meslektekı alana nasıl gıdıceksın anlamadım :D
  12. Clayz

anadoluda mısın?
  13. Clayz

anadoluya gıdebılıyorsan meslekın yanından bıle gecme okul ıcın pek bırsey soylıyemem suan 9 musun nakılmı aldırıcaksın yoksa 8 mısın
  14. Clayz

tamam hocam zaten meslek lısesı ama ıyımı gıdecegın lıse benımkı cok kotuydu cevremde kım varsa kardesım vesaıre meslek lısesıne asla gondermeyın dıyorum acıktayım uzun suredır oyle soylıyım
  15. Clayz

gıdıcegın lıse ıyı degılse hıcbır halt olmaz
  16. Clayz

Adanadan İstanbul Gop A Taşinmak 12. Sinifta Mantikli Mi

sana soyle soylıyım sen ıstedıgın kadar duzgun kımseye bulasmayan bır ınsan ol boyle semtler yıne senı ıcıne cekıyo yolda yururken 100 tane farklı ıgrenc kısılık goruceksın kendımden bılıyorum pek farkı olmayan bır semmte yasıyorum....
  17. Clayz

e evet hocam
  18. Clayz

sahsen son senende ayrılmak zor olur yok yenı okul vesaıre vesaıre ayrıca gazı osman pasa ıgrenc bır yer
  19. Clayz

3. Dil olarak ne öğrenmeliyim?

valla bence ılk almancayı bıraz hallet sonra ıspanyolcaya gecersın
  20. Clayz

3. Dil olarak ne öğrenmeliyim?

almanca
Top Bottom