Neler Yeni

3. Dil olarak ne öğrenmeliyim?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pilot olmak istiyorum bu yüzden mümkün olduğunca dil öğrenmek istiyorum. İngilizcem şuanda çok iyi geliştirmek için hala çalışıyorum ama zaten c1-c2 seviyelerinde, film, dizi, video vs. ingilizce dublaj altyazısız rahatlıkla anlıyorum
Şimdi yeni bir dil öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz? 3. Dilde C1 seviyesine ulaşırsam 4. Dil de öğrenmeyi düşünüyorum ona da öneri yaparsanız sevinirim :)

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Pilot olmak istiyorum bu yüzden mümkün olduğunca dil öğrenmek istiyorum. İngilizcem şuanda çok iyi geliştirmek için hala çalışıyorum ama zaten c1-c2 seviyelerinde, film, dizi, video vs. ingilizce dublaj altyazısız rahatlıkla anlıyorum
Şimdi yeni bir dil öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz? 3. Dilde C1 seviyesine ulaşırsam 4. Dil de öğrenmeyi düşünüyorum ona da öneri yaparsanız sevinirim :)
almanca

xTURANN

80+ Silver
En Popüler Dillere Bak. Almanca önerimdir.
1724945419397.png

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Hocam popülerlik açısından İspanyolca yüksek ama almanca daha çok öneriliyor. Sizce hem almanca hem İspanyolca mantıklı mı? (sıra sıra)
valla bence ılk almancayı bıraz hallet sonra ıspanyolcaya gecersın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bence ılk almancayı bıraz hallet sonra ıspanyolcaya gecersın
Ben en azından C1 seviyesine gelene kadar 4. Dil düşünmüyorum sizce B2 falan iken 4. Dile başlamak mantıklı olur mu?

yenigeldim

80+ Silver
Almanca bilen ingilizce de biliyor çoğunlukla hem dil benzerliği hem de Almanyadaki eğitim sebebiyle. En mantıklısı ispanyolca geçmişte bir sürü sömürge ülkesi var.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Almanca bilen ingilizce de biliyor çoğunlukla hem dil benzerliği hem de Almanyadaki eğitim sebebiyle. En mantıklısı ispanyolca geçmişte bir sürü sömürge ülkesi var.
Pilotluk için hangisi daha yararlı olur? İkisini de öğrenmeyi düşünüyorum ama ilk hangisini öğrensem bilemedim

Gurkanpiro

80+ Platinum
fazla dıl ogrenmek zordur bırı ogrenırken unutabılırsınız oyuzden ogrendıgınız dılı tekrar yapmalısınız

yenigeldim

80+ Silver
Pilotluk için hangisi daha yararlı olur? İkisini de öğrenmeyi düşünüyorum ama ilk hangisini öğrensem bilemedim
Farklı kıtalara gittiğini düşünürsek. Farklı kıtalarda kullanılan dilleri seçmen gerekiyor. Almanca almanya ve komşuları dışında yok. İspanyolca var, fransızca var. Ama ispanyolca daha yaygın.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Farklı kıtalara gittiğini düşünürsek. Farklı kıtalarda kullanılan dilleri seçmen gerekiyor. Almanca almanya ve komşuları dışında yok. İspanyolca var, fransızca var. Ama ispanyolca daha yaygın.
Tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

fazla dıl ogrenmek zordur bırı ogrenırken unutabılırsınız oyuzden ogrendıgınız dılı tekrar yapmalısınız
Zaten onu yaparım insanlar ikinci dili öğrenmek ilkinden kolay diyor ben ilkinde bile zorlanmadım çok fazla, hatta kendi kendine oldu denilebilir

Top Bottom