Neler Yeni

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

jaxinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
LGS’ye hazırlanıyorum ve yazılım mühendisi olmak istiyorum. Buna da en uygun liseler bilişim teknolojileri liseleri. Fakat Ankara’daki en yüksek puanlı bilişim teknolojileri liselerine baktığımda puanlarının en fazla 390-400 seviyelerine çıktığını gördüm. Ben zaten denemelerde çalışmadan 350 civarı aldığımdan dolayı 450 puan civarında bir okul düşünüyordum ve önceden hiç araştırmamıştım. Sizce daha yüksek puanlı bir Anadolu lisesini mi tercih etsem yoksa bilişim teknolojilerinde mi kalsam? Sizce ne yapmalıyım?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
LGS’ye hazırlanıyorum ve yazılım mühendisi olmak istiyorum. Buna da en uygun liseler bilişim teknolojileri liseleri. Fakat Ankara’daki en yüksek puanlı bilişim teknolojileri liselerine baktığımda puanlarının en fazla 390-400 seviyelerine çıktığını gördüm. Ben zaten denemelerde çalışmadan 350 civarı aldığımdan dolayı 450 puan civarında bir okul düşünüyordum ve önceden hiç araştırmamıştım. Sizce daha yüksek puanlı bir Anadolu lisesini mi tercih etsem yoksa bilişim teknolojilerinde mi kalsam? Sizce ne yapmalıyım?
meslek lısesıne gıderek hayatının en kotu kararını alırsın sakın dıyım ıyı bır anadolu lısesı sonra hala yazılıma hedeflıysen ıyı bır unıversıte

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,564
İsim
Cengiz
meslek lısesıne gıderek hayatının en kotu kararını alırsın sakın dıyım ıyı bır anadolu lısesı sonra hala yazılıma hedeflıysen ıyı bır unıversıte
Niye meslekleri kötülüyorsun ki anadoludayım keşke mesleğe gitseydim
Valla Bende Meslekdeyim Gayet İyi Bu Dönem Staj Dönemim Stajada Gidiyorum Öğrenmek İstersen Yapıyorsun

Mr. E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Eroğlu
Niye meslekleri kötülüyorsun ki anadoludayım keşke mesleğe gitseydim
Çok ucu açık bir konu bu ben de meslek lisesi bitirdim ama gidebileceğim Anadolu liselerine gitmediğim için pişman da oldum açıkçası. Şehirden şehre çok fark eder okul mevzusu.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
Valla Bende Meslekdeyim Gayet İyi Bu Dönem Staj Dönemim Stajada Gidiyorum Öğrenmek İstersen Yapıyorsun
arkadaşa katılıyorum bende meslek lisesindeyim benim bölümüm daha çok modelleme ve makinalar üzerine benimde staj senem yani 12.sinifim şahsen memnunum staj maaşı da alıyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Üni gidiceksen meslek lisesine gitme ama benim gibi gitmeyecek isen kesinlikle git

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bossurtucu
Dostum sen bu arkadaşa takılma çünkü muhtemelen kötü ve sınav puansız alan bir meslek lisesine gitti yani ortalaması 50 üzeri olan herkesi alan eğer hedefin gerçekten mühendis olmaksa gidebilirsin ama gitmeden önce iyice araştır bir ziyaret et okulu

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Bir meslek lisesi mezunu olarak konuşuyorum eğer hedefin iyi bir ünide yazılım mühendisi okumaksa bunu meslek lisesinin ilk senesi yapman neredeyse imkansız gibi bir şey çünkü son iki sene fen ve matematiğe yeteri kadar önem vermiyorlar. Düşük yüksek puanlı meslek lisesi çok fark etmez müfredat ve işlenen sistem aynı. Ayriyetten son sene en önemli zamanında staja gideceksin haftanın sadece 2 günü okul oluyor ve bunun 1 günü zaten meslek dersine ayrılıyor kalan 1 günde de zorunlu 5 saat edebiyat dersine gidiyor. Staj günleri çalıştığın için iş çıkışı eve geç geliyorsun yorgun oluyorsun ve derslere çalışamıyorsun. Kısacası iyi bir ünide yazılım okumak seni çok daha iyi yerlere atar.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Eğer meslek lisesinde yazılım ile alakalı bir bölüm bulabilirseniz, o liseyi tercih edin derim çünkü M.T.O.K imkanınız olacak.

Top Bottom