Arama sonuçları: *

1. D

biyolojiden 60 aldim

Ben 14 almıştım aga 9. sınıfın ilk biyoloji sınavından :ddd
  2. D

Üniversite matematik sorusu hakkında yardım.

Bu nasıl üniversite sorusu lise son sınıfta gösteriyorlar bunları. Bu konuda iyiydim ama 2 sene oldu hatırlamıyorum hiç
  3. D

Yaz İçin TYT Matematik Kitap Önerisi

2 sene oldu sınava gireli tam hatırlamıyorum ama kitabı anlatıyor videolarda ve arkadaşın dediği gibi mert hocada çok iyi
  4. D

Yaz İçin TYT Matematik Kitap Önerisi

Rehber Matematik izliyordum güzel anlatıyor arada makara yapıp küçük küçük mola da verdiriyor sana iyi bir kanal kendi kitapları var günlük olarak hocayla birlikte aynı kitap üzerinden ilerleyebilirsin.
  5. D

online finallerde arkada discord açarsam anlarlar mı

sabah çıktım sınavdan diğer diğer pc den bakarken aynı anda sınav yaptığım laptopta sekmeler arasında araştırma yaptım bi sorun çıkmadı bizim ünide 1685975837 bende vizeyi chat gpt den bakarak yaptım türkçeyi 52 aldım sabah girdiğim finalde soruların %80 ini kendim çözdüm 76 aldım soruyu oku...
  6. D

Ödevlerime ve sınavlarına yardımcı uygulamalar

matematik dersi ve din dersinde chat gpt kullan (eğer sorular spesifik ise kullan yoksa yanlış cevap verme ihtimali yüksek)
  7. D

Erasmus hakkında yardım istiyorum

Önlisans öğrencileri gidebilir mi Erasmus a? 2. sınıfa başlayacağım son senemde erasmus yapılır mı?
  8. D

lgs yüzünden çok korkuyorum

ben bunun yarısını alsam zamanında kafiydi aldım ve kafi
  9. D

Okula yemek sipariş etmek suç mu?

Büyük ihtimalle yasaktır ama arka bahçeden çitlerin arasından alırsınız bişey olmaz. Biz yapmıştık gizlice sınıfa götürüp gömdük yani saklarsanız sıkıntı yok
  10. D

Online Sınavda discord ekran paylaşımı anlaşılır mı?

Bizde anlaşılmadı ama sizi bilmem kanka söylemek istedim
  11. D

Online Sınavda discord ekran paylaşımı anlaşılır mı?

Kanka benimde blackboard kamera falan açtık ben direkt soruaru kopyala yapıştır chatgpt ye attım kimse farketmedi dc ekran paylaşsan da farketmezler diye düşünmketeyim. Hoca bir şey derse arkada dc yi kapat direkt orta da bir şey kalmaz zaten
  12. D

Ders çalışma süresi düşüşü

Allah akıl fikir versin ben 10 dk zor yapıyom :dd
  13. D

KYK KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ

Kanka bana da çıktı 2 senelik okuyorum ama güvenemedim tek kalemle faiz koyup silebiliyorlar o yüzden pek olumlu bakmadım ama son karar senin
  14. D

12.sınıf 2.dönem açığa geçmek

Geçebilirsin diye biliyorum ama yapma meslek lisesi belgelerini al en kötü 1 sene daha hazırlanırsın daha boş vaktin olur (Eğer istikrarlıysan 1 sene mezuna kal yoksa kalma)
  15. D

yks tercih obp hakkında

hayır tutmadıysa düşmez
Top Bottom