Hiç kullandın mı hocam kitabı yani hep basit mi çözüyor çok temelde kalmıyım kendimi ilerletiyim istiyorumRehber Matematik izliyordum güzel anlatıyor arada makara yapıp küçük küçük mola da verdiriyor sana iyi bir kanal kendi kitapları var günlük olarak hocayla birlikte aynı kitap üzerinden ilerleyebilirsin.
mert hoca kanksDil bölümü okuyorum bu sene 12ye geçtim yazımı boş geçirmek istemiyorum özellikle matematiğimi düzeltmem lazım bir youtuber ile beraber kitap önerirseniz sevinirim
2 sene oldu sınava gireli tam hatırlamıyorum ama kitabı anlatıyor videolarda ve arkadaşın dediği gibi mert hocada çok iyiHiç kullandın mı hocam kitabı yani hep basit mi çözüyor çok temelde kalmıyım kendimi ilerletiyim istiyorum
Banada dostlar. 10. sınııfım matematiğim leş gibi. 20 30 arası alıyorum. Ne kadar kolay olursa olsun o aralıktan çıkamıyorum. Çok eksiğim var bana da önerirseniz sevinirim.Dil bölümü okuyorum bu sene 12ye geçtim yazımı boş geçirmek istemiyorum özellikle matematiğimi düzeltmem lazım bir youtuber ile beraber kitap önerirseniz sevinirim