Neler Yeni

Tyt, paragraf matematik ve fen için önerileriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
Cevapladın için teşekkür 2derim hocam, son tyt Türkçe netim 30.5 odlu atacağına eminim. Başta ybs olarak düşünüyordum ama yönetim tarafı hiç ilgimi çekmiyor. Yazılım tarafı geçmiş kalma biraz deneyimden dolayı ilgimi çekiyor. Sayda 85k falan yapsam yeter kendi şehrimde ortalama bir üniyi istiyorum. 11 ve 12 de fenim yok eşit olduğumdan ama biyoloji ve kimya da konuları hızlı bir şekilde bitirebilirim. Tyt fen ile başladım zaten 1 eylülde dershaneye ödevlendirme için gitmiştim
O günden beri ayt matematik çalışıyoruz ama çok bir etkisini göremedim. Tyt fen bittikten sonra ise ayt fen mi başlamalıyım? İstikrar konusunda eğer yeterince stres altında kalırsam bıkmam ama az soru sayısı veren dershane rehberliği gibi olursa salar gibiyim. Daha çok soru çzödüğümde daha iyi anlıyorum. Sayısalı nasıl çalışacağımı bile tam olarak bilmiyorum fen kısmını. Bugün ayt biyoloji için ilk 2 konuya baktım rahatlıkla çözdüm. Nası bir yolu izlemeliyim şuan bilmiyorum ve kafam karışık. Son 2 haftadır çok kötüyüm. Kendimi motive edemiyorum, motive olmamı bir önemi yok ama denemelere bile yansımadığınfan stres yapmaya başladım. İlk bakış açısından ayt biyoyu aralığa kadar belkide ocağa kadar bitirebilirim. En çok dershane de rehberlikten laf yeyip aile ile tartışmak istemiyorum normalde kendim dershane olmadan hareket edecektim ama ailem zorladığınfan dolayı dershaneye yazıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayt biyolojide ilk iki konu sinir sistemo ve hormonlardı yanlış hatırlamıyorsam hızlı kavraman güzel çünkü diğer bütün sistemlerde bu hormon ve sinir mekanizması kullanılıyor olacak, bazı konular uzun bazı konular kısa sürer bazıları çok ezber bazıları da şıp diye anlayabileceğin türden konular olur biyolojide sabırla devam et çalışma yöntemini bulduysan. tyt ayt fen beraber götürebilirsin aslında çünkü bazı konular cidden birbirleriyle bağlantılı olabiliyor mesela tyt kimyada karışımlar ayt kimyada çözeltiler birbiriyle çok bağlantılı. Ayt biyoloji başladıysan devam et diğer branşlarda ortalara doğru geldiysen yüksek tempo ile kaldırabileceksen tyt ayt beraber götür. Ben sayısaldım ilk senemde aynı senin gibiydim 14 15 mat neti yapıyodum tyt, ayt de ilk denememi anca ocakta çözebilmiştim onda da lti yoktu :D, sonuç olarak ilk senemde 80k yaptım mezun senesinde de 40k ya çektim endüstri mühendisliğindeyim şuan. Pes etme stres yapma eğer ki kafa yapısı olarak maalesef iyi değilsen istiyosan 10 saat çalış günde gene fayda etmez mentalitenin sağlam olması çok önemli şuanda da deneme netlerinin hiçbir önemi yok onları arttırmak için değil öğrenmek için çalış hatta çok aykırı olacak ama bir denemede gördüğün eksikleri tamamen düzeltene kadar başla deneme çözme şuan için,çünkü gerçekten bu aylar deneme netlerinin kafaya takılacağı aylar değil o zamanlarda gelecek evet ama şuan sadece öğrenmeye bakman lazım, başarılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Gök
Ayt biyolojide ilk iki konu sinir sistemo ve hormonlardı yanlış hatırlamıyorsam hızlı kavraman güzel çünkü diğer bütün sistemlerde bu hormon ve sinir mekanizması kullanılıyor olacak, bazı konular uzun bazı konular kısa sürer bazıları çok ezber bazıları da şıp diye anlayabileceğin türden konular olur biyolojide sabırla devam et çalışma yöntemini bulduysan. tyt ayt fen beraber götürebilirsin aslında çünkü bazı konular cidden birbirleriyle bağlantılı olabiliyor mesela tyt kimyada karışımlar ayt kimyada çözeltiler birbiriyle çok bağlantılı. Ayt biyoloji başladıysan devam et diğer branşlarda ortalara doğru geldiysen yüksek tempo ile kaldırabileceksen tyt ayt beraber götür. Ben sayısaldım ilk senemde aynı senin gibiydim 14 15 mat neti yapıyodum tyt, ayt de ilk denememi anca ocakta çözebilmiştim onda da lti yoktu :D, sonuç olarak ilk senemde 80k yaptım mezun senesinde de 40k ya çektim endüstri mühendisliğindeyim şuan. Pes etme stres yapma eğer ki kafa yapısı olarak maalesef iyi değilsen istiyosan 10 saat çalış günde gene fayda etmez mentalitenin sağlam olması çok önemli şuanda da deneme netlerinin hiçbir önemi yok onları arttırmak için değil öğrenmek için çalış hatta çok aykırı olacak ama bir denemede gördüğün eksikleri tamamen düzeltene kadar başla deneme çözme şuan için,çünkü gerçekten bu aylar deneme netlerinin kafaya takılacağı aylar değil o zamanlarda gelecek evet ama şuan sadece öğrenmeye bakman lazım, başarılar.
Hocam eşit ağırlık olduğumdan dolayı böyle düşünüyorum belkide bilmiyorum tyt fenim iyiydi, denemelerde 15 17 net çıkarabiliyordum geçen sene. Bu sene mezunda ise ilk hafta da 5 net arttırdım 10 nete çıktım fende tekrar 16 17 nete kadar çıkabileceğimi düşünüyorum ama ayt kısmı biraz düşündürüyor. Şimdi dershane d e hocaya ben ayt fen çalışcam desem ayt edebiyat çalışacaksın diye diretecek. Bu da aileye gidecek. Sonra sürekli aynı konular dönecek. Ne yapsam diye düşünüyorum kimisi zor diyor kimisi yapamazsın diyor Vs Vs. Ybs yerine yazılım müh. İstiyorum. Ymentim tarafı hiç mi hiç ilgimi çekmiyor. 3d ve endemik ten çözüyorum matematik neti artar artmaz bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom