erolerol387
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Haktan Erol
Ayt biyolojide ilk iki konu sinir sistemo ve hormonlardı yanlış hatırlamıyorsam hızlı kavraman güzel çünkü diğer bütün sistemlerde bu hormon ve sinir mekanizması kullanılıyor olacak, bazı konular uzun bazı konular kısa sürer bazıları çok ezber bazıları da şıp diye anlayabileceğin türden konular olur biyolojide sabırla devam et çalışma yöntemini bulduysan. tyt ayt fen beraber götürebilirsin aslında çünkü bazı konular cidden birbirleriyle bağlantılı olabiliyor mesela tyt kimyada karışımlar ayt kimyada çözeltiler birbiriyle çok bağlantılı. Ayt biyoloji başladıysan devam et diğer branşlarda ortalara doğru geldiysen yüksek tempo ile kaldırabileceksen tyt ayt beraber götür. Ben sayısaldım ilk senemde aynı senin gibiydim 14 15 mat neti yapıyodum tyt, ayt de ilk denememi anca ocakta çözebilmiştim onda da lti yoktuCevapladın için teşekkür 2derim hocam, son tyt Türkçe netim 30.5 odlu atacağına eminim. Başta ybs olarak düşünüyordum ama yönetim tarafı hiç ilgimi çekmiyor. Yazılım tarafı geçmiş kalma biraz deneyimden dolayı ilgimi çekiyor. Sayda 85k falan yapsam yeter kendi şehrimde ortalama bir üniyi istiyorum. 11 ve 12 de fenim yok eşit olduğumdan ama biyoloji ve kimya da konuları hızlı bir şekilde bitirebilirim. Tyt fen ile başladım zaten 1 eylülde dershaneye ödevlendirme için gitmiştim
O günden beri ayt matematik çalışıyoruz ama çok bir etkisini göremedim. Tyt fen bittikten sonra ise ayt fen mi başlamalıyım? İstikrar konusunda eğer yeterince stres altında kalırsam bıkmam ama az soru sayısı veren dershane rehberliği gibi olursa salar gibiyim. Daha çok soru çzödüğümde daha iyi anlıyorum. Sayısalı nasıl çalışacağımı bile tam olarak bilmiyorum fen kısmını. Bugün ayt biyoloji için ilk 2 konuya baktım rahatlıkla çözdüm. Nası bir yolu izlemeliyim şuan bilmiyorum ve kafam karışık. Son 2 haftadır çok kötüyüm. Kendimi motive edemiyorum, motive olmamı bir önemi yok ama denemelere bile yansımadığınfan stres yapmaya başladım. İlk bakış açısından ayt biyoyu aralığa kadar belkide ocağa kadar bitirebilirim. En çok dershane de rehberlikten laf yeyip aile ile tartışmak istemiyorum normalde kendim dershane olmadan hareket edecektim ama ailem zorladığınfan dolayı dershaneye yazıldım.
Mesaj otomatik birleştirildi: