Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Malzeme getirmediğim için sınıftan atıldım

tabii ki kesinlikle yoktur. 1713418111 Unutmuşum diyebilirsin hoca anlayışlı olsa zaten unuttuğunu farkeder ve uyarırdı ama dersten atma gibi bir şey yapmazdı.
  2. DonanımFikir

son 2 ay kala lgs kazanılır mı

Ooooo konu eksiğin de yoksa rahat kazanırsın. Hali hazırda zaten pek de eksiğin kalmamış. Diğer branşları fulleyebiliyorsan zaten kafana şuan bile takmana gerek yok tabii ki stabil çalışmana devam et derim.
  3. DonanımFikir

#yusuftekinistifa bu adam nasıl gönderilir?

İşte orada da eğitim sistemindeki eşitsizlik oluyor. En azından bu sene kısıtlı tuttular, okul kaliteleri dediğin gibi ya iyi ya kötü, hocadan hocaya da değişiyor zaten örneğini de yaşamışsın.
  4. DonanımFikir

Son olarak yanlış kararı yok diyenler için pek de öyle olduğunu düşünmüyorum. Açıköğretimin zorunlu hariç durumlar için kaldırılması bile birçok öğrenciyi mağdur etti.
  5. DonanımFikir

Bazı hamleleri doğru mesela, Türkçe puanını 70 altı olanların sınıfta kalması vb. gibi. Bu sene itibari ile yapılacak ortak sınav da özel okullardaki torpil durumunun önüne geçiyor. Yine bu bakan öğrencileri zaten bu ezberci ve öğrencileri yarıştıran ve öğrencinin kendi potansiyelini...
  6. DonanımFikir

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Bence mantıklı olmuş , lakin gıcık bir hoca düşük puan alan çocuğun sözlüsüne düşük verse kalma ihtimali bile olabilir , o yüzden ortaokula gidecek arkadaşlar okulu ve okutacağı öğretmeni iyice değerlendirsin.
  7. DonanımFikir

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Bu önlem ile öğrencilerin ders içi verimlerini arttırmaları iyidir , lakin dersler sıkıcı ve monoton geçtiğinde de istese bile dersten verim alamaz. Keşke direk ders müfredatta daha iyi yeniliklere gitseler diyorum.
  8. DonanımFikir

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

DeepWEB'in erişebililir kısımda zaten bu tarz dolandırıcılar az buz değil. Gerçek olacağını düşünmüyorum. Gerçekten çalabileceğini düşünmüyorum, ayrıca ÖSYM geçmişteki hatalarından ders almıştır diye de umuyorum.
  9. DonanımFikir

yarın edebiyat sınavı var ne yapcam

Sonuç ne oldu , sınav nasıldır 1 2 taktik vermeye çalışmıştım sana. İnşallah yüksek almışsındır.
  10. DonanımFikir

Dil bilgileri pek zor değil belirttiklerinde. Romanlar zordur, onlara çalış özellikle. Tiyatro kolaydır , İslamiyet öncesinde destanlarda da çok kavrram vardı diye hatırlıyorum . Zaten soruları yazan senin hocan, o yüzden konuları hocanın yazdırdığı defter veya kaynağa göre çalışsan yeter.
  11. DonanımFikir

Hoca zaten derste çıkabilecek yerleri illaki çıkacak demiştir veya üstüne gitmiştir o konuların Tüm konuları sorduysa Youtubedan konu özetleri izleyebilirsin en azından 50 üstü rahat alırsın diyeyim.
  12. DonanımFikir

Okullar yazılı yapabilir mi?

Evet zorundasın, yazılı sınavlar zamanı. Evde çalışmanı halledersin. Hocalardan sınavda çıkacak konuları öğren .
  13. DonanımFikir

ÇOĞU ILLERDE ÖĞRENCILER IÇIN MÜJDE YARIN OKULLAR TATIL

Hayırlı olsun, kar inşallah Karadeniz ve tüm bölgelere gelir, bi kışı yaşayamadık şakasız.
  14. DonanımFikir

Yks 2023 giricem ,??????

O zaman açıköğretim okusaydın keşke.
  15. DonanımFikir

...konu silinsin lütfen

Bu Dünyada kimseye güvenmemek gerektiğini bir kez daha anladık.
  16. DonanımFikir

Öğretmenim ile kavga ettim ne yapacağım

Tek sorun hocanın nota göre sözlü vermesi. Hocaya sadece bu durumu anlatsan daha iyi olurdu.
  17. DonanımFikir

Sınava 21 Gün Kala AYT'de 15 Net Düştüm!

Deneme markasına ve soru tarzına göre bile değişir deneme netlerin, çıkmış soru tarzına daha yakınsa ona göre daha çok dikkat edebilirsin.
  18. DonanımFikir

9.sınıftan 10.sınıfa geçiş

YKS için Tek bir sorun olur o da OBP [9.10.11.12 .Sınıf puanların ortalaması ile belirlenir ve üniversite girişini de etkiler.] Fakat kalan 3 senende güzel ortalama yaparsan bu sorundan da kurtulursun
  19. DonanımFikir

TYT - AYT Matematik ve Geometri Soru Çözüm Konusu

Bu konu yeterki ölmesin, her zaman bu konu ihtiyaç gerekir tekrardan eğitim sistemini değiştiene kadar...
  20. DonanımFikir

okullar bayramda 9 gün tatil olurmu ?

Hocalar, büyük ihtimal olacak dedi. İNŞALLAH OLUR diyorum.
Top Bottom