Çalışma isteğin varsa ve her gün düzenli çalışırsan neden olmasın?konu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
LGS boş bir şey değil bence, okuduğun lise seni hayata alıştırıyor bir bakıma. İyi bir okulda okumanın kötü bir okulda okumaktan çok fazla avantajı var ki anlatamam. Açıkçası LGS nin konuları o kadar fazla değil. Gerçekten sıkı bir çalışma ile 2 ayda çok rahat yetiştirirsin.Lgsboş bir şey.Önemli olan üniversitede kendini göstermen ki o da çok önemli değil.Kasma kendini bu kadar
Ooooo konu eksiğin de yoksa rahat kazanırsın.konu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
gecen sene girip 431 aldım kendini cok kasma suan imam hatipte okuyorum sadece devamsızlık yazılmasın diye gidiyorum yoksa hic bisey anlamıyorum lıse çnemli degil unı önemlikonu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
adam akıllı bi fen lisesine gitsen öyle olmazdı 431i çok yüksek bi puan olarak görüüyosan bişe demiyorum o kadarınagecen sene girip 431 aldım kendini cok kasma suan imam hatipte okuyorum sadece devamsızlık yazılmasın diye gidiyorum yoksa hic bisey anlamıyorum lıse çnemli degil unı önemli
Lise nasıl hayata alıştırabilir.İyi okulda da okudum kötü okulda da.En sonunda açığa geçtim.Eğitim sistemi saçma olduğu için hem sınav hem de lisede görülen eğitim zaman kaybı.Ek olarak puanla alan yerlerde eskisi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Lisede son 2 yıl çalışılsa gayet kafi.Derece için bile yeterliLGS boş bir şey değil bence, okuduğun lise seni hayata alıştırıyor bir bakıma. İyi bir okulda okumanın kötü bir okulda okumaktan çok fazla avantajı var ki anlatamam. Açıkçası LGS nin konuları o kadar fazla değil. Gerçekten sıkı bir çalışma ile 2 ayda çok rahat yetiştirirsin.
eksiğin yokmuş zaten bende hiç çalışmadın sandım Sınava kadar dersi salmazsan azda olsa düzenli soru çözersen kazanırsın.konu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim
Sonuçların çok iyi dostum böyle ilerle biraz daha tempo yap fen lisesi ceptekonu eksiğim çok fazla yok türkçe matematik fen max 3 yanlış çıkabiliyor 2 ay kaldı sizce fen lisesi kazanabilir miyim