🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Öğretmenlerinde akıllı tahta kullanması yasak olsun sonuçta teknolojik ürün (mat hocamız tahtadan soru açıp deftere yazdırıyor)

Kilitli günlük daha güvenli. Ayrıca salla ses çıkıyorsa boşluklara pamuk felan sıkıştır
hocam kilitli günlüğüm yoktuya ama çok normal duruyor o konuda çok iyi
artık birşeyler sıkıştırıcam olmadıda ekran kenarları gözükmüyor biraz yamuk kestiğim için 😅

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"​

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
olmayan eğitim sisteminin dersini çocuklara gösterseniz ne olacak?

Kilitli günlük daha güvenli. Ayrıca salla ses çıkıyorsa boşluklara pamuk felan sıkıştır
ben kilitli günlük değilde mandalla allaha emanet versyonu ile yakalnmıyordum yakalanma ihtimali %80 ama bulamayınca içimden hahaha bulamadı mal diyordum reokpgkpaergkla

Bizde okulda telefon serbestti ama sınıflarda yasak tı biz bazı hocaların dersinde oynuyorduk hoca salıncada serbest oluyodu

benim için sıkıntı yok bu sene hafta da 2 gün okula gidiceğim için

Mesajını görünce anladım zaten. Direk aklıma o sahne geldi.
Kurtlar vadisinin faydaları. İnsanlara politikayı, mafyayı, derin devleti öğretmekle kalmadı, böyle şeyleride öğretiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri