🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Öğretmenlerinde akıllı tahta kullanması yasak olsun sonuçta teknolojik ürün (mat hocamız tahtadan soru açıp deftere yazdırıyor)
aga sırf yerli diye i5 11. 16gb DDR 4 lu akıllı tahtaya pardus kurmuşlardı buda yetmezmiş gibi şifre vardı akıllı tahtada

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
aga sırf yerli diye i5 11. 16gb DDR 4 lu akıllı tahtaya pardus kurmuşlardı buda yetmezmiş gibi şifre vardı akıllı tahtada
tabi ben yerimde durmamıştım bios kilidini çaktırmadan bilişim hocamdan uçurmuştum akıllı tahtayı usb ye boot edip windows açıyorduk ah ne zamanlar

Birde dünyanın parasını döküyorlar Vestele nolucak yurtdısından alsan? Ayrıca 10 dakikalık teneffüste akıllı tahtadan ne yapabiliriz şifre koymak nedir ya

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Bir bize denk gelmedi öyle akıllı tahta. Bizdekilere ortaokulda Windows 8 kuruyorlardı çöküyordu.
Biz lisese iken o Vestel'in akıllı tahtaları vardı ve hocaları çok çıldırttı o tahtalar. Çok sorunluydu. Zırt pırt donuyordu ve çok yavaştı. Sinirden parçalamasına ramak kalmıştı matematik hocasının

Bir bize denk gelmedi öyle akıllı tahta. Bizdekilere ortaokulda Windows 8 kuruyorlardı çöküyordu.
idda ediyorum forumun en bilişim konusunda en kötü tabiri ile cahilini getir çoğu okuldaki bilişim hocasından daha bilgilidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri