Neler Yeni

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

NightWish2434

80+ Silver
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"​

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
Bizde zaten toplanıyor nedir bunun derdi

TİTAN.

80+ Platinum
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"​

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
Daha konuşmayı bilmiyor gelmişsin telefonu yasaklayın diyorsun
Madem o kadar bağımlılıklara engel olmak istiyorsunuz
...........

Aykut D.

80+ Gold

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Ahmet Sevinç
WhatsApp Image 2023-08-28 at 19.00.40.jpeg

WhatsApp Image 2023-08-28 at 19.00.32.jpeg

beyler bugün yaptım nasıl olmuş 😂

NightWish2434

80+ Silver
biz kitabın ortasını telefon sığacak şekilde kesiyordum okulda aramalarda yakalanmıyordum
Kilitli günlükte yapıyorum sorun oluşturmuyor. Nazende sıranın altına atıyorum ordada bulamıyorlar kesinlikle. Taktik isteyen varsa verebilirim tüm sınavı telefondan baka baka çözmüş adamım hiç yakalatmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,913
İsim
Burak Karadağ
Kilitli günlükte yapıyorum sorun oluşturmuyor. Nazende sıranın altına atıyorum ordada bulamıyorlar kesinlikle. Taktik isteyen varsa verebilirim tüm sınavı telefondan baka baka çözmüş adamım hiç yakalatmadım
Aklın kurnazlığa elverişliyse. Sen MİT'e falan girmeyi bi düşün istersen :)

YazılımKafa

80+ Silver

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Mebe bağlı değilim artık ohhh ki zaten bizde disiplin vardı telefon dolabına koyuyorduk
Bizde sepet sepet toplarlardı her sınıfa ait bişi olsa 20 sepet telefon 600 e yakın gg

Top Bottom