NightWish2434
80+ Silver
Öğretmenlerinde akıllı tahta kullanması yasak olsun sonuçta teknolojik ürün (mat hocamız tahtadan soru açıp deftere yazdırıyor)
hocam kilitli günlüğüm yoktuya ama çok normal duruyor o konuda çok iyiKilitli günlük daha güvenli. Ayrıca salla ses çıkıyorsa boşluklara pamuk felan sıkıştır
olmayan eğitim sisteminin dersini çocuklara gösterseniz ne olacak?Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.
"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"
Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.
Alıntıyı görüntüle
belli türkçe kitabını mı kestinbiz kitabın ortasını telefon sığacak şekilde kesiyordum okulda aramalarda yakalanmıyordum
ben kilitli günlük değilde mandalla allaha emanet versyonu ile yakalnmıyordum yakalanma ihtimali %80 ama bulamayınca içimden hahaha bulamadı mal diyordum reokpgkpaergklaKilitli günlük daha güvenli. Ayrıca salla ses çıkıyorsa boşluklara pamuk felan sıkıştır
Kurtlar vadisinin faydaları. İnsanlara politikayı, mafyayı, derin devleti öğretmekle kalmadı, böyle şeyleride öğretiyorMesajını görünce anladım zaten. Direk aklıma o sahne geldi.
hayır felsefebelli türkçe kitabını mı kestin
Hocam MEB öğretmenlerin önlük takması zorunlu gibi bir şey demişÖğretmenlerinde akıllı tahta kullanması yasak olsun sonuçta teknolojik ürün (mat hocamız tahtadan soru açıp deftere yazdırıyor)
dostum bende öyle yaptım benimkinede baksanabiz kitabın ortasını telefon sığacak şekilde kesiyordum okulda aramalarda yakalanmıyordum
T büyük olsun hocam.belli türkçe kitabını mı kestin