Arama sonuçları: *

• Users: Earwven
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Earwven

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

geçen sene ocakta 60-65 tyt ~40 ayt yapıyordum, sınavda 93 tyt 63 ayt geldi. yani düzenli çalışmayla elbette yapabilirsin.
  2. Earwven

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar
  3. Earwven

Tyt, paragraf matematik ve fen için önerileriniz var mı?

3D TYT Matematik VDD kitabı var, Eyüp B. konu anlatımı yapıyor. O kitabı güzel bir şekilde yanında ekstra bir kaynakla bitirirsen +30 rahat görürsün. Paragrafta Paragrafın Ritmi kitabını çözmek seni çok geliştirecektir. TYT Fizik için "Özcan Aykın", Kimya için "Kimya Dersleri", Biyoloji için...
  4. Earwven

tyt ayt deneme netleri

Elbette yapılır. Günde 100 paragraf çok değil mi? Günlük 20-30 çözmen yeterli olur bence.
  5. Earwven

tyt ayt deneme netleri

Kanka eski konu bu :d mezuna kaldım. TYT'de eğer 70 netlere çıkamadıysan konu eksiğin var demektir, önce konu çalışması yap. Bu netlere ulaştıktan sonra bol deneme çözünce yavaş yavaş artıyor netler.
  6. Earwven

YKS Girenlere soru...

Dershaneyle gitme, tyt konularını erkenden bitirip aytye geç. Çoğu dershane sınava 2-3 hafta kala bitiriyor dersleri.
  7. Earwven

Sayısal 41k ile Okunabilecek Bölümler

Açıkçası aklımda Marmara Makine Mühendisliği var. Rehberlik hocam Gebze Teknik'te Makine okumak daha mantıklı dedi, bilemiyorum. Gazi'de Bilgisayar Mühendisliği de bir ihtimal gelebilir. Bu 5k net aşağı-yukarı hangi bölümleri tercih edebilirim? Bilgisayar ve Makine Mühendisliği olsa daha iyi olur.
  8. Earwven

YKS Netleriniz Nasıl?

Yine de 13 AYT ile 8k fark az geldi.
  9. Earwven

YKS Netleriniz Nasıl?

Hocam ben 93 63 yaptım, arada 13 AYT neti fark var 41k geldi. AYT'nin daha önemli olduğunu sanıyordum.
  10. Earwven

Yks2023 Sayısal 55k Okul Birinciliği Ne Kadar Öne Atar?

55k'da PC mühendisliği var mı?
  11. Earwven

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

40k sayısalla nereler gelir? mezuna kalabilirim
  12. Earwven

Yolda kapıyı kapattılar tyt ye giremedim diğer sınavlara girebilirmiyim

Olum çocuk hata bende demiş üstüne gitmeye ne gerek var? Düzgünce cevaplasanıza.
  13. Earwven

AÖL Sınav Sonuçlarına Ulaşamıyorum

AÖL sınav sonuçları açıklanmış ama ben bir türlü sonuçlara bakamıyorum, kalan zorunlu ders sayısı 0 diyor fakat sonuçları bir türlü göremedim. Sizde de var mı bu sorun?
  14. Earwven

AÖL Sınavı İçin Ücret Gerekiyor muydu?

Sıkıntısız mezun olabiliyorum değil mi o zaman?
  15. Earwven

AÖL Sınavı İçin Ücret Gerekiyor muydu?

Ben 12. sınıfa gidiyorum, 2. dönem itibarıyla açık öğretime geçtim geçerken de benden hiçbir ücret talep edilmedi, gerek yok dendi. Yarın sınavlar başlıyor, herhangi bir ücret yatırmam gerekiyor muydu? AÖL sitesine girince seçtiğim dersler gözüküyor kredim zaten tamamlandığı için zorunlu...
  16. Earwven

3 senede yks sayısal da güzel bi sıralama yapılabilir mi

Troll konu mu?
  17. Earwven

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

Daha iyi gelebilirdi, emin olmadığım için boş bıraktığım 4 soru da doğru çıktı... Türkçe 35, sosyal 13, matematik 22.75, fen de 15.25 geldi. Son 5 yılın MSÜ'sünü çözdüğümde matematik hep 34-35 geliyordu ama bu sefer biraz zorlamışlar.
  18. Earwven

MSÜ 2023 Nasıl Geçti?

Nasıl geçti sınav? Ben son 5 yılı çözmüştüm sınava girmeden önce, en zor matematik bu sene soruldu. Türkçe basitti, sosyal her zamanki gibiydi fen ise orta diyebilirim. Ben ortama adapte olmak için, TYT için girdim.
  19. Earwven

Münazara için destek lazım :)

"Henry Moseley tarihin en ünlü bilim adamlarından biri olmasına rağmen Çanakkale Savaşında silah kullanmayı bilmediği için öldü." Gayet mantıklı ve bilimsel geldi, kullanılabilir bence.
  20. Earwven

Netler Ne Zaman Artar?

Çift mesaiden kastın nedir? 1674250566 Bilgi Sarmal'ın kampında 8 fasikül var, her fasikül 220 soru. Sonda da genel deneme var. Kamp bittikten sonra denemeyi çözüp gelişim var mı yok mu bakacağım zaten. Sonrasında AYT adına da kamp kitapları almayı planlıyorum.
Top Bottom