PaLaaX
80+ Silver
Dahası
Kardeşim fotosentezmi yapıyorsun ?
Meraktan soruyorum
Kardeşim fotosentezmi yapıyorsun ?
2.3m adam olana yeter bile(kendimi deneme amacıyla girdim) seneye daha kararlı gireriz artıkArkadaşlar sonuçlara bakanlar tam ne kadar net yaptı ayrıntılı şekilde yazabilir mi ya da sonucunun ekran görüntüsünü atabilir mi geçmiş senelere göre karşılaştırma yapmam lazım.
aw adamdaki kafaya bak lan0, üniversite okuyorum zaten. Kendimi denemek için girdim. Mühendisim zaten.
bende 0 çalışma ile 245k yaptım bu yıl çalışıp girdim 400k geldi0 calisma sayisal 285k geldi bu sene caliscam
"mi" ayrı olacak. Okuduğumu anlıyorum ve yazabiliyorum. Sınavın %90 kadarı zaten okuduğunu anlama sınavıydı.fotosentezmi yapıyorsun ?
Tamam tamam, bu kadar belli etmene gerek yok"mi" ayrı olacak. Okuduğumu anlıyorum ve yazabiliyorum. Sınavın %90 kadarı zaten okuduğunu anlama sınavıydı.
Hocam ben 93 63 yaptım, arada 13 AYT neti fark var 41k geldi. AYT'nin daha önemli olduğunu sanıyordum.king 49k geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
94 e 50 küsür sanırım
Ayt daha önemli ama herkes yapınca önemi kalmıyorHocam ben 93 63 yaptım, arada 13 AYT neti fark var 41k geldi. AYT'nin daha önemli olduğunu sanıyordum.
Yine de 13 AYT ile 8k fark az geldi.Ayt daha önemli ama herkes yapınca önemi kalmıyor