Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

🔴 ERDOĞAN'IN 2 YETKİSİ ELİNDEN ALINDI!

Nerf gelmiş
  2. EmreErkanAydın

Özürsüz devamsızlığım tam 10 gün

hakkın dolmuş 11 olursa kalırsın ama zor o ben lisedeyken adam 42 gün okula gelmemiş serserinin teki özürlüye çevirip bir türlü hallediyorlardı ben de hakkımı özürlü özürsüz doldurup yıl sonu ailemden birini götürüp izin istetiyordum bir yere gidecez gibisinden gitmiyordum dert etme o kadar
  3. EmreErkanAydın

Kaç gün hakkım kaldı?

özürlü olarak 4.5 gün var toplam 10 gün özürlü hakkın oluyor boş ver kafaya takma ben hepsini dolduruyordum dönem sonu da veli gelip izin alıyordu yine gitmiyordum
  4. EmreErkanAydın

Liseye Yeni Başlayacak Biri İçin Tavsiyeler...

Dersle alakan yoksa mesleki liseye git
  5. EmreErkanAydın

Burs Başvurusunda Bulunmak İstiyorum

Hocam dikkatli ol bunun bile dolandırıcılığını yapmışlar başvuruyorsun bursunuz kabul edilmiştir diye adam sana bir iban veriyor 1tl falan at diyor senin olduğunu doğrulamak açısından verdiği ibana o 1 tl yi atınca bilmediğin bir site üzerinden papara gibi bir banka hesabı açılıyor adam atcam...
  6. EmreErkanAydın

devamsizliktan sınıfta kaldım açık liseye geçebilirmiyim

kaç gün devamsızlığın var ?
  7. EmreErkanAydın

Üniversite Not hakkında

Arkadaşlar merhaba üniversite 1 dersten sorumlu kaldım 1 dersten ise direk kaldım ama notlara 0 girmişler bilen var mı neden grildiğini
  8. EmreErkanAydın

Yarın İnkilab sınavım var nasıl çalışmalıyım

Konuları öğren internet de araştır hangisi aklına yatıyorsa onları ezberle sınava gir tarih ezberden ibaret okuyunca bile aklında kalıyor
  9. EmreErkanAydın

Açığa geçmeli miyim?

aga ben sana şöyle söyliyim ben derslerde yatıyordum ben bile fizikte 40 alıyordum 0 torpil bir de en kötü 20-30 al ama 0 baya kötü bence mesleki liseye git
  10. EmreErkanAydın

11. Sınıfta kalanlara af mı geldi?

Ben yatarak geçtim o konuşma sayesinde 1664388116 Konuşmanın gücü adına
  11. EmreErkanAydın

yoo padişah değil konuşmasını bilen bir insan olsa yetiyor ve artıyor bile
  12. EmreErkanAydın

sen onu kaldığın dönem yapacaktın iş işten geçti de sen ansıl kaldın ben ona hayret ediyorum ben derslerde uyanık dahi değildim beni hocalarım tanımıyordu ona rağmen ben geçtim
  13. EmreErkanAydın

Hocalarla konuşup sözlüleri yükseltirler annen gitti bir şey yapmadılarsa son çara babanla gideceksin zaten baba gitti mi adamlar mecbur bir şeyler yapıyor bırakmıyorlar ben yatarak geçtim anneme az rüşvet yedirmedim bu konuda
  14. EmreErkanAydın

49-48 falansa annenle okula git
  15. EmreErkanAydın

Üni yoklama için sorum

Hoca yakalarsa sıkıntı bence hiç bulaşma ben olsam atmazdım bazen hocalar bakıyor
  16. EmreErkanAydın

300 TL okul çantası önerisi

Kaçıncı sınıfsın
  17. EmreErkanAydın

2022 YKS Kayıt Çok acil

Ümidini kesme okulla bir konuş bence
  18. EmreErkanAydın

Bugün YKS'ye başlamam lazım: Nasıl başlamalıyım?

Temel yoksa dershaneye gitme ben gittim bin pişmanım direk bıraktım yok özel ders yok o yok sıfrsa hallederiz bir şey olmaz falan filan diyip parayı alıyorlar derse giriyorsun git kitabın burasına kadar evde çalış bize yetiş sonra hallederiz diyorlar adamlara temelim yok diyorum adam bana test...
Top Bottom