Neler Yeni

Bugün YKS'ye başlamam lazım: Nasıl başlamalıyım?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Okul eğitim için gereklidir. Dershane ise tamamen bir para tuzağıdır. Millete fikrin uyuşmuyor diye man kafa dediğinden çıkardım: Doğru eğitim alamamışsın. Ben okul ile dershaneyi aynı tutmadım. Dershane okulun günde 2. kez tekrarlanmasıdır dedim. Dershane gereksiz, okul gereklidir demek istedim.
Ben herkes için dershane boştur diyenlere man kafa dedim ve her öğrencinin farklı olduğu bazılarına dershanenin gerekli olduğunu söylemek istedim siz ise gene herkes için dershane gereksizdir diyorsunuz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@Harley Quinn❖ Abi ocağına düştüm. 1 tane böyle isteğime cevaben bir mesaj yok konuda.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
valla bizden adam olmaz
E olm deneme dedin. Şu an deneme çözecek odak, atmosfer var mı yok. O hazırlık o şey şevk var mı yok. Ben bir kere ders çalışmaya kendimi şu ana kadar zor ikna ettim.
İkincisi direkt tartışmaya başladınız.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
E olm deneme dedin. Şu an deneme çözecek odak, atmosfer var mı yok. O hazırlık o şey şevk var mı yok. Ben bir kere ders çalışmaya kendimi şu ana kadar zor ikna ettim.
hocam tartışma istemdışı oldu gerçi benim olduğum her yerde birşeyler olabililiyor onun için kusura bakmayın ek olarak ders konusunda valla bence mert hoca matematik izle

Saintes Maries

80+ Bronze
Ben herkes için dershane boştur diyenlere man kafa dedim ve her öğrencinin farklı olduğu bazılarına dershanenin gerekli olduğunu söylemek istedim siz ise gene herkes için dershane gereksizdir diyorsunuz.
Bazıları? Kim mesela bu bazıları??? Okulda anlatılan şeyin dershanede tekrar anlatılmasının kime nasıl bir faydası olabilir? Öğretmen öğrenciyle özel olarak mı ilgileniyor yok, okuldan pratik olarak bir farkı var mı? Öğrencinin birisinde temiz zihinle eğitim alması, öbüründe dolu zihinle eğitim alması dışında bir farkları yok.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
YKS sınavı için hazırlanmam gerek. Nasıl başlayacağım hakkında gram fikrim yok. Bugün ders çalışmam lazım. Bugün başlamazsam hiç başlamam bu hafta daha.
Nasıl başlamam lazım?
Temelim 0.
kanka ben rehber matematiğin tyt matematik kampına başlıyorum ekstra olarak üstüne paragraf kitabı da bitirmeyi düşünüyorum sonra tyt ayt karışık gidicem ea mısın sayısalmısın bilmiyorum ama ayt de az konu var zaten ama çok fazla soru çözmemiz lazım

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bazıları? Kim mesela bu bazıları??? Okulda anlatılan şeyin dershanede tekrar anlatılmasının kime nasıl bir faydası olabilir? Öğretmen öğrenciyle özel olarak mı ilgileniyor yok, okuldan pratik olarak bir farkı var mı? Öğrencinin birisinde temiz zihinle eğitim alması, öbüründe dolu zihinle eğitim alması dışında bir farkları yok.
of of
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ben rehber matematiğin tyt matematik kampına başlıyorum ekstra olarak üstüne paragraf kitabı da bitirmeyi düşünüyorum sonra tyt ayt karışık gidicem ea mısın sayısalmısın bilmiyorum ama ayt de az konu var zaten ama çok fazla soru çözmemiz lazım
rehber matematikde aradığınızı bulamayabilirsiniz ben mert hocaya da bir bakmanızı tavsiye ederim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
kanka heves ile alakalı benimde hevesim yok ama arkadaşlarımla birlikte çalışınca hevesim geliyor yada kütüphaneye gitmeyi denyebilirsin güzel oluyor benimde şu anda hevesim yok ama yapabileceğimiz daha iyi bir şey de yok

of of

rehber matematikde aradığınızı bulamayabilirsiniz ben mert hocaya da bir bakmanızı tavsiye ederim
mathman yaşar hocaya da baktım fakat böyle gerçekten düzgün kamp yapan rehber matematik gibi geldi o yüzden anlatımını beğeniyorum ama arkadaş beğenmeyebilir doğru hocalara geldik gibi kanallardan bakması lazım kendisine uygun hocaya

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kanka heves ile alakalı benimde hevesim yok ama arkadaşlarımla birlikte çalışınca hevesim geliyor yada kütüphaneye gitmeyi denyebilirsin güzel oluyor benimde şu anda hevesim yok ama yapabileceğimiz daha iyi bir şey de yok

mathman yaşar hocaya da baktım fakat böyle gerçekten düzgün kamp yapan rehber matematik gibi geldi o yüzden anlatımını beğeniyorum ama arkadaş beğenmeyebilir doğru hocalara geldik gibi kanallardan bakması lazım kendisine uygun hocaya
Rehber Matematik'i ben de izleyeceğim. Onun anlatımını beğeniyorum. Onun dışında sayısalcıyım. TIP istiyorum

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Temel yoksa dershaneye gitme ben gittim bin pişmanım direk bıraktım yok özel ders yok o yok sıfrsa hallederiz bir şey olmaz falan filan diyip parayı alıyorlar derse giriyorsun git kitabın burasına kadar evde çalış bize yetiş sonra hallederiz diyorlar adamlara temelim yok diyorum adam bana test çöz diyor tekrardan temelim yok diyorum bilmediğim şeyi nasıl çözeyim diyorum git kitap oku diyor geometri vermiş git çöz diyor ben geometri dersini görmedim diye zaten dershaneye geliyorum

Top Bottom