Neler Yeni

Bugün YKS'ye başlamam lazım: Nasıl başlamalıyım?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Önce TYT Türkçe ve Mat. Tamamdır. Fen bakmayayım mı?
Bak tabii de önceliğin matematik ve türkçe olsun.
Dostum bunu biliyorum. Ama ben ne zaman 6 9 saat çalışsam devamı gelmiyor. Yani ilk hafta sorunsuz ama ondan sonra çöp.
Yani ilk etapta 3 saatin üstüne çıkmayı düşünmüyorum.
Orası senin bileceğin iş tabii ki ama önemli olan disiplini bozmamak. Ders çalışasın olmasa bile otur, normale göre az da olsa çalış. Alışkanlık haline gelsin çalışmak.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
Bende 2023 YKS Tayfadanım. Ve önerilerimi belirtmek isterim.

kitap alma öncelikle MEB in YKS DENEMELERİNİ VE ÇIKMIŞ SORULARI nı fotokopi olarak çıkar çöz ve kendine bi bak sonra nerde eksik var onu öğren ve ona göre çalış. YT Videolarına muhakkak bak.

Matematik: Senol Hoca / BUders Boğaziçiliden Özel

Kimya: Kimya Adası

şimdilik bunlar var

Dershaneye ister git ister gitme ama dershaneye gidersen daha baskı görebilirsin çünkü genelde her allahın gününde deneme çözdürürler ve çalışma fırsatı bulamayabilirsin hatta bu ortamda biraz da stresli olabilirsin.

Eğer benden kaynak falan istersen ve benle çalışmak istersen Discord DM

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bak tabii de önceliğin matematik ve türkçe olsun.
Kitap büyük ihtimal bu hafta almam. Bakarım. Babamın bu aralar durumu yok gibi.
Ben bugün başlamak istiyorum 1 saat de olsa. Ne yapmalıyım? Bugün küçük adım olarak ne yapmalıyım?

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ömer-Zemin
Dershaneye hem para yok hem de istek yok. Yani boğaziçi'ni kazanan arkadaşımdan biliyorum o dedi dershaneler boş. Yılın yarısında dershaneyi bırakmış.
Kime göre neye göre? Temel 0 ise dershane olmadan olmaz. Dershaneye gidene kadar da al bir TYT matematik kitabı Birey A mesela çözmeye başla.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,381
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Liseyi bitirdim. Bu yıl mezuna kaldım. Okul yok yani. Dershaneye de para yok. Doping hafızaya da para yok. Raunt belki olabilir. Raunt gerekli midir?
YKS 2023 - SAY Paketi’nde;
  • Türkiye’nin En Güçlü Kitap ve Test Yayıncılarından 51 kitap
  • Akıllı ve Kişiye Özel Çalışma Programı
  • Ders Anlatım Videoları
  • Çözüm Videolu 303 Bin Soru
  • 15 TYT + 15 AYT ve Türkiye Geneli Raunt Deneme Sınavları’yla Sıralama Tespiti
  • Seviyene Göre Ders ve Konu Bazında Seçebileceğin 3 Farklı Çalışma Stratejisi bulunmaktadır.
2988 TL
İllaki faydası olacaktır lakin çalıştığın takdirde. Bunları alıyorlar, doğru düzgün çalışmıyorlar. Uygulamadan medet umuyorlar, sonra işe yaramadı, çöp, bu alınmaz falan diyorlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İllaki faydası olacaktır lakin çalıştığın takdirde. Bunları alıyorlar, doğru düzgün çalışmıyorlar. Uygulamadan medet umuyorlar, sonra işe yaramadı, çöp, bu alınmaz falan diyorlar.
Şeyi sorayım. 51 kitaplık bu raunt ile mi çalışayım yoksa senin önereceğin farklı farklı kitaplar mı alayım?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
YKS sınavı için hazırlanmam gerek. Nasıl başlamam lazım?
Dershanenin yalnızca iki artısı vardır. İlki disiplin dikta etmesidir. Eğer irade sahibi bir insan değilsen, kendi düzenini kendin kuramıyorsan ve illaki birinin rehberliğine ihtiyaç duyuyorsan dershane sana fayda sağlar. İkincisi de rekabet ortamı oluşturmasıdır. Denemelere girer ve sınıfındakilerle kendini karşılaştırırsın, üst sıralara oynamaya çalışırsın. Bunlara gerek duyuyorsan git, duymuyorsan gitme.

Eğer program yapıp uyabileceğine eminsen şahsi tavsiyem ne dershanelere ne özel öğretmenlere ne de Doping Hafıza gibi oluşumlara para kaptırma. YouTube'de ücretsiz bir şekilde konu anlatımı yapan onlarca kaliteli öğretmen var. Temelden başlayıp zirveye kadar götürüyorlar. Videoları sırasına göre düzgünce izler ve akabinde test çözersen gayet başarılı olursun. Birkaç öneri vereyim:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dershanenin yalnızca iki artısı vardır. İlki disiplin dikta etmesidir. Eğer irade sahibi bir insan değilsen, kendi düzenini kendin kuramıyorsan ve illaki birinin rehberliğine ihtiyaç duyuyorsan dershane sana fayda sağlar. İkincisi de rekabet ortamı oluşturmasıdır. Denemelere girer ve sınıfındakilerle kendini karşılaştırırsın, üst sıralara oynamaya çalışırsın. Bunlara gerek duyuyorsan git, duymuyorsan gitme.

Eğer program yapıp uyabileceğine eminsen şahsi tavsiyem ne dershanelere ne özel öğretmenlere ne de Doping Hafıza gibi oluşumlara para kaptırma. YouTube'de ücretsiz bir şekilde konu anlatımı yapan onlarca kaliteli öğretmen var. Temelden başlayıp zirveye kadar götürüyorlar. Videoları sırasına göre düzgünce izler ve akabinde test çözersen gayet başarılı olursun. Birkaç öneri vereyim:
Kitap olarak önerin var mı? Doping hafızaya para veremem de raunt da aynı hesap mı?

Top Bottom