Hocam ben aktarılmadım hala 11 de gözüküyorum, okulla konuşsam yapabilir lermiAf gelmiş 11. sınıfta kalanlar 12. sınıfa aktarılmış. Okulunuzdan sorun veya eokul sisteminden kontrol edin.
Okul değil bakanlık yapmış bunu. Ama okulunuzla görüşün size gerekli bilgileri vereceklerdir, hata varsada düzelteceklerdir.Hocam ben aktarılmadım hala 11 de gözüküyorum, okulla konuşsam yapabilir lermi
Kaynak ?Okul değil bakanlık yapmış bunu. Ama okulunuzla görüşün size gerekli bilgileri vereceklerdir, hata varsada düzelteceklerdir.
meslek lisesine nakil alınsa 12 yaparlar mı?Kaynak ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka şaka, kaynak MEB. ve Meslek liseleri için geçerli bir durum. Meslek liseleri 11. sınıflarda müfredat bu sene değiştiği için 11. sınıfta kalan öğrenciler için müfredat sıkıntısı yaşanıyormuş ve eski müfredat sadece 12. sınıflarda kaldığı için bu mağduriyet yaratmış ve onun için sadece mağdur öğrenciler için yapılmış.
Bu kafa ile 12'de bile kalırsın da sen.meslek lisesine nakil alınsa 12 yaparlar mı?
ahahahaha çok seviyorsun insanlarla dalga geçmeyi galiba?Bu kafa ile 12'de bile kalırsın da sen.
Yapmazlar.
kimsin sen?Bu kafa ile 12'de bile kalırsın da sen.
Yapmazlar.
Hayır sadece 12.sınıflara devamsızlık affı gelmişti o kadar.Öyle bir şey duydum bende kaldım tekrar 12 den devam mı edeceğim?
Dalgamı ? Ne yani ben bu kafa ile 12'de kalmam mı diyorsun ?ahahahaha çok seviyorsun insanlarla dalga geçmeyi galiba?
kimsin sen?
Baban padişah mı ?Hocalarla konuşup sözlüleri yükseltirler annen gitti bir şey yapmadılarsa son çara babanla gideceksin zaten baba gitti mi adamlar mecbur bir şeyler yapıyor bırakmıyorlar ben yatarak geçtim anneme az rüşvet yedirmedim bu konuda
yoo padişah değil konuşmasını bilen bir insan olsa yetiyor ve artıyor bileBaban padişah mı ?
Aynen kardeşim resmi evraktaki kaldı ibaresini güzel konuşma geçiriyor 3 kere sorumluluktan kalan arkadaşım bu sene geçti güzel konuşma felan yok yaniyoo padişah değil konuşmasını bilen bir insan olsa yetiyor ve artıyor bile