Merhaba arkadaşlar, udemy veya youtube gibi platformlar üzerinden kimleri tavsiye edersiniz. Ama tek isteğim kendi kitabını almaya mecburmuş gibi hissettiren hocalar olmasın buna örnek olarak Özer Kiraz. O yüzden sevmiyorum. Siz kimleri önerirsiniz
*5 ay sonra kpss var yeni başladım sayılır.
Türkçe-Coğrafya-Tarih bunları halledicem ilk etapta
*Yazılım var 7 ay içinde kendimi özgüvenli olduğumu hissetiğim konuma kadar getirmek istiyorum
* Ve son olarak İngilizce, İngilizceyi de bir şekilde 5 ay sonrasında A2 seviyesinde bitirme hedefim var...
5 ay var bende seninle aynı konumdayım matematik için ilk 10 sru falan kolay oluyor. Problemleri bana kaırsa daha önceden uğraşmadıysan efor harcayıp onlarla vakit kaybetme. birde tarih ile problemim var onu nasıl aşıcam bilmiyorum
dostlar tarih dersine nasıl çalışıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz. Mesela Osmanlı Devleti kuruluş tarhini çalışırken nasıl bir yol izeyerek doğru sayılarınız artıyor. Yardımcı olurmusunuz
Hangi işin delisi olursan o zaman başarılı olursun. O yüzden içinden geleni seç, istikrarlı çalışmayla önü en kapalı alanda bile kendi önünü açma imkanın olur
Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ders çalışmaya başlayınca sanki konular hiç bitmeyecek yetişmeyecek gibi geliyor. Şimdi 5 ay var kpss sınavın olmasına ve örnek olarak tarih dersi hiç bitmeyecek gibi hissediyorum buda motivasyonumu düşürüyor ve ders çalışmamı engelliyor.. Benim durumumda...
Sorulari cöz ama dogru bildiklerin zaten senindir. Önce Yanlıs olanları daire icine al dogusunu mantigiyla anla daha sonradan tekrar o soruları bi daha cozmeyi dene
Askerde 7/24 mesai kavramı vardır. Normal mesait saatleri bellidir fakat gece yarisida cagirabilirler, hafta sonuda belli olmaz. Yukarida bahsetmis birisi dogru, 50 yasinada gelsen 20 yasindaki birine komutanim demek durumunda kalabilirsin öyledir
Benmi boşum sen mi? İlkokul mezunu biride yazılımcı olabilir ancak resmi kurumsal bir yerde calismak istiyorsa yazılım muhendisligi haric ne makine ne inşaat nede baska mühendislik işe yarar.
Öyle bir şey söz konusu olmaz onun için yazılım mühendisligini bitirmen gerekiyor. Makine muhendisi olursan makinelerle teknik resim çizimlerle vs vs ugraşirsin