Arama sonuçları: *

• Users: Enesm06
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Enesm06

ingilizce kursu önerisi

Merhaba arkadaşlar, udemy veya youtube gibi platformlar üzerinden kimleri tavsiye edersiniz. Ama tek isteğim kendi kitabını almaya mecburmuş gibi hissettiren hocalar olmasın buna örnek olarak Özer Kiraz. O yüzden sevmiyorum. Siz kimleri önerirsiniz
  2. Enesm06

Nasıl Ders Çalışma Programı hazırlayabilirim?

*5 ay sonra kpss var yeni başladım sayılır. Türkçe-Coğrafya-Tarih bunları halledicem ilk etapta *Yazılım var 7 ay içinde kendimi özgüvenli olduğumu hissetiğim konuma kadar getirmek istiyorum * Ve son olarak İngilizce, İngilizceyi de bir şekilde 5 ay sonrasında A2 seviyesinde bitirme hedefim var...
  3. Enesm06

KPSS Önlisans İçin 10 Net Matematik konuları

5 ay var bende seninle aynı konumdayım matematik için ilk 10 sru falan kolay oluyor. Problemleri bana kaırsa daha önceden uğraşmadıysan efor harcayıp onlarla vakit kaybetme. birde tarih ile problemim var onu nasıl aşıcam bilmiyorum
  4. Enesm06

Tarih Dersine Nasıl Çalışmak Gerekli?

dostlar tarih dersine nasıl çalışıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz. Mesela Osmanlı Devleti kuruluş tarhini çalışırken nasıl bir yol izeyerek doğru sayılarınız artıyor. Yardımcı olurmusunuz
  5. Enesm06

Sizce hangi bölüm şuanda mantıklı?

Hangi işin delisi olursan o zaman başarılı olursun. O yüzden içinden geleni seç, istikrarlı çalışmayla önü en kapalı alanda bile kendi önünü açma imkanın olur
  6. Enesm06

ders çalışmakta zorlanıyorum

Benim gibi olan var mı bilmiyorum ama ders çalışmaya başlayınca sanki konular hiç bitmeyecek yetişmeyecek gibi geliyor. Şimdi 5 ay var kpss sınavın olmasına ve örnek olarak tarih dersi hiç bitmeyecek gibi hissediyorum buda motivasyonumu düşürüyor ve ders çalışmamı engelliyor.. Benim durumumda...
  7. Enesm06

YKS ÇALIŞMA HAKKINDA

Sorulari cöz ama dogru bildiklerin zaten senindir. Önce Yanlıs olanları daire icine al dogusunu mantigiyla anla daha sonradan tekrar o soruları bi daha cozmeyi dene
  8. Enesm06

Telefon tamir kursu yada eğitim

Hangi ilde oldugunu belirtirsen daha kolay yardimci olabilirler
  9. Enesm06

Astsubay mesai saatleri

Askerde 7/24 mesai kavramı vardır. Normal mesait saatleri bellidir fakat gece yarisida cagirabilirler, hafta sonuda belli olmaz. Yukarida bahsetmis birisi dogru, 50 yasinada gelsen 20 yasindaki birine komutanim demek durumunda kalabilirsin öyledir
  10. Enesm06

Okulu ciddiye almalı mıyım ? Yurt dışına geri dönmelimiyim ?

Benim yurtdısı imkanım olsaydı bu gece cıkar giderdim 😊
  11. Enesm06

Doping Hafıza kullanan var mı

Gereksiz abartılan ve parasıni hak etmeyecek bir ürün, o yüzden o parayı daha farklı alanda degerlendirip kendin düzenli calışırsan daha faydalı olur
  12. Enesm06

Mühendislik fakültesi bitirip yazılımcı olunur mu?

Cevrem mühendislerle dolu sıkıntı yok. Muhendisler bize muhtaç kaliyor 😊
  13. Enesm06

Ne lise nede ilkokul😉 makine teknikeriyim. Kimsiyle s*dik yaristırcak halim yok iyi günler.
  14. Enesm06

Bebim kastettigim baska bölümde bu alanla ilgili egitim verilmiyor. Yoksa hic okumayan biride kendini gelistirir dedigin gibi kanitlarsa iş bulur
  15. Enesm06

Benmi boşum sen mi? İlkokul mezunu biride yazılımcı olabilir ancak resmi kurumsal bir yerde calismak istiyorsa yazılım muhendisligi haric ne makine ne inşaat nede baska mühendislik işe yarar.
  16. Enesm06

Öyle bir şey söz konusu olmaz onun için yazılım mühendisligini bitirmen gerekiyor. Makine muhendisi olursan makinelerle teknik resim çizimlerle vs vs ugraşirsin
Top Bottom