Problemlerin mantığını biliyorsan oraya bakBeyler 10 net matematik yetiyor fazla bile ama matematiğim kötü sağlık lisesi çıkışlıyım ders görmedim lisede hiç. Tüm konulara çalışmak istemiyorum şöyle basti yapılabilecek sorular çıkan konular hakkında bilginiz var mı?
Önlisans sınavına zannedersem oldukça iyi zaman var bence pes etmeyin.Beyler 10 net matematik yetiyor fazla bile ama matematiğim kötü sağlık lisesi çıkışlıyım ders görmedim lisede hiç. Tüm konulara çalışmak istemiyorum şöyle basti yapılabilecek sorular çıkan konular hakkında bilginiz var mı?
haklısın 2 ekimde ama tarih coğrafya türkçe vatandaşlık hepsini fulle yakın yapmam lazım onlara yükleniyorum kendime güvendiğim için.Önlisans sınavına zannedersem oldukça iyi zaman var bence pes etmeyin.
hocam tarihi ezber olarak düşünme kelime anlamları ile mantığını anla.5 ay var bende seninle aynı konumdayım matematik için ilk 10 sru falan kolay oluyor. Problemleri bana kaırsa daha önceden uğraşmadıysan efor harcayıp onlarla vakit kaybetme. birde tarih ile problemim var onu nasıl aşıcam bilmiyorum
Valla o zaman matematikten şöyle diyim temel kavramlara çalış zaten büyük ihtimalle bazı sorular cidden kolay gelebiliyor misal rasyonel sayılar veya da bölme bölünebilme kuralları çalışıp üstesinden gelirsiniz ek olarak arkadaşın dediği gibi problemler tarafına da çalışır iseniz temel olarak soruların üstesinden gelebilirsiniz diye düşünüyorum.haklısın 2 ekimde ama tarih coğrafya türkçe vatandaşlık hepsini fulle yakın yapmam lazım onlara yükleniyorum kendime güvendiğim için.
evet kanka.Ben üniversite öğrencisiyim. Lise mezunu sayılıyorum şu anda üni bitmediği için. KPSS orta öğretim'e başvuracağım değil mi?