Neler Yeni

KPSS Önlisans İçin 10 Net Matematik konuları

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
enes
Hocam kişisel algılama ama KPSS de 10 net matematik yapamayan insan da devlete memur olmasın. Maaşını bile çekemez.

Muazzam bir matematik bilgisine gerek yok. Lise bilgisi ile 15 net yapılır hiç çalışmadan. Zaten 30 soru çıkıyor.

yasinsuer

80+ Bronze
Hocam kişisel algılama ama KPSS de 10 net matematik yapamayan insan da devlete memur olmasın. Maaşını bile çekemez.

Muazzam bir matematik bilgisine gerek yok. Lise bilgisi ile 15 net yapılır hiç çalışmadan. Zaten 30 soru çıkıyor.
Lise sağlık lisesi olduğu için 4 sene boyu hastalık dersleri görünce zor geliyor işte.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler 10 net matematik yetiyor fazla bile ama matematiğim kötü sağlık lisesi çıkışlıyım ders görmedim lisede hiç. Tüm konulara çalışmak istemiyorum şöyle basti yapılabilecek sorular çıkan konular hakkında bilginiz var mı?
Antrenmanlarla matematik 1 alabilirsin. Eğer bu konularda pratik yaparsan 10-15 net arası yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 Matematik netiyle matematik öğretmenliği okuyanlar var. 9.Sınıfta ilkokul matematiği görüp daha sonra matematik dersi olmayan birine bu çıkışlar doğru değil. Sistem ne gerekiyorsa insanlar onu yapar. O yüzden sesinizin ulaştığı değil ulaşmadığı yerlere bu çıkışlarınızı yapınız.

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
enes
0 Matematik netiyle matematik öğretmenliği okuyanlar var. 9.Sınıfta ilkokul matematiği görüp daha sonra matematik dersi olmayan birine bu çıkışlar doğru değil. Sistem ne gerekiyorsa insanlar onu yapar. O yüzden sesinizin ulaştığı değil ulaşmadığı yerlere bu çıkışlarınızı yapınız.
Vallahi hocam ben lisedeyken eşitağarlıka bile ileri matematik öğretiyorlardı. Tıp tamamen sayısal bir ders. Sağlık liselerini bilmiyorum ama matematik bilmeyen nasıl biyoloji kimya yapacak onu anlayamadım.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallahi hocam ben lisedeyken eşitağarlıka bile ileri matematik öğretiyorlardı. Tıp tamamen sayısal bir ders. Sağlık liselerini bilmiyorum ama matematik bilmeyen nasıl biyoloji kimya yapacak onu anlayamadım.
Haklısın ama maalesef sağlık liselerinde durum bu şekilde. 9.sınıfta temel matematik veriliyor. Bir daha matematik görmüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,893
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom