ya ne boş yapıyorsun bilmeden.ben EE mühendisiyim.Yazılımcı olarak çalışıyorum.İnşaat makine okuyup kayanlar da var.Alaylılar da var alakasız bölüm mezunları.Hatta lise mezunları da var.Öyle bir şey söz konusu olmaz onun için yazılım mühendisligini bitirmen gerekiyor. Makine muhendisi olursan makinelerle teknik resim çizimlerle vs vs ugraşirsin
Benmi boşum sen mi? İlkokul mezunu biride yazılımcı olabilir ancak resmi kurumsal bir yerde calismak istiyorsa yazılım muhendisligi haric ne makine ne inşaat nede baska mühendislik işe yarar.ya ne boş yapıyorsun bilmeden.ben EE mühendisiyim.Yazılımcı olarak çalışıyorum.İnşaat makine okuyup kayanlar da var.Alaylılar da var alakasız bölüm mezunları.Hatta lise mezunları da var.
Bebim kastettigim baska bölümde bu alanla ilgili egitim verilmiyor. Yoksa hic okumayan biride kendini gelistirir dedigin gibi kanitlarsa iş bulurmakine mühendisleride yazılımcı olarak alınıyor bizim firmada ki varandaş o şekilde girdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeterki kendini kanıtlasın
ya sen okulda bir şey öğreneceğini mi sanıyorsun? lise de mi okuyorsun ilkokul mu? kaç farklı yerde çalıştın da akıl veriyorsun? ben 3 farklı yerde çalıştım.2 si öğrenciyken biri şu anki işim.ben mühendislik mezunuyum.sen nesin bilmiyoruz gelmiş bilmiş bilmiş yazıyorsun?Bebim kastettigim baska bölümde bu alanla ilgili egitim verilmiyor. Yoksa hic okumayan biride kendini gelistirir dedigin gibi kanitlarsa iş bulur
EE mühendisiyim.Şirketin de yarısı EE mühendisi ama yazılımcıyız.Bilmeden boş boş yazma.Millete akıl da verme.Benmi boşum sen mi? İlkokul mezunu biride yazılımcı olabilir ancak resmi kurumsal bir yerde calismak istiyorsa yazılım muhendisligi haric ne makine ne inşaat nede baska mühendislik işe yarar.
Ne lise nede ilkokul makine teknikeriyim. Kimsiyle s*dik yaristırcak halim yok iyi günler.ya sen okulda bir şey öğreneceğini mi sanıyorsun? lise de mi okuyorsun ilkokul mu? kaç farklı yerde çalıştın da akıl veriyorsun? ben 3 farklı yerde çalıştım.2 si öğrenciyken biri şu anki işim.ben mühendislik mezunuyum.sen nesin bilmiyoruz gelmiş bilmiş bilmiş yazıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
EE mühendisiyim.Şirketin de yarısı EE mühendisi ama yazılımcıyız.Bilmeden boş boş yazma.Millete akıl da verme.
teknikerseniz teknikerlik yapın.mühendisin işine karışmayınNe lise nede ilkokul makine teknikeriyim. Kimsiyle s*dik yaristırcak halim yok iyi günler.
Cevrem mühendislerle dolu sıkıntı yok. Muhendisler bize muhtaç kaliyorteknikerseniz teknikerlik yapın.mühendisin işine karışmayın
Hocam merhaba bende inşaat yada mimarlık okuyup aynı zamanda yazılım öğrenmeyi düşünüyorum bu iki meslektente mezun olursam eğer iyi yazılım öğrenirsem iş bulabilir miyim yazılımda ?ya ne boş yapıyorsun bilmeden.ben EE mühendisiyim.Yazılımcı olarak çalışıyorum.İnşaat makine okuyup kayanlar da var.Alaylılar da var alakasız bölüm mezunları.Hatta lise mezunları da var.
yazılım okursan iş bulursun şu anda en çok yazılım mühendisi arıyorlar çoğu yerdeHocam merhaba bende inşaat yada mimarlık okuyup aynı zamanda yazılım öğrenmeyi düşünüyorum bu iki meslektente mezun olursam eğer iyi yazılım öğrenirsem iş bulabilir miyim yazılımda ?
Bi bilmeden yorum yapmasanız ya. Linkedin,kariyer nete girin iş ilanlarına bakın. Bilgisayar,elektrik elektronik,yazılım vb bölümlerden mezun diye iş ilanı açıyorlar.Öyle katı bir şekilde şu bölüm olsun diye bir şey yok.Bizim çalıştığımız yerde yarıdan fazlası EE mühendisi yazılımcı olarak çalışıyor.Sektörde bilgisayar, ee, yazılım mühendisi diye ayrım yok.yazılım okursan iş bulursun şu anda en çok yazılım mühendisi arıyorlar çoğu yerde
Bulursun da yazılım alanında çalışacaksan neden inşaat veya mimarlık okuyorsun? Girdikten sonra karar değiştirsen tamam da girmeden istediğin yazılımsa direkt oraya yönel.Hocam merhaba bende inşaat yada mimarlık okuyup aynı zamanda yazılım öğrenmeyi düşünüyorum bu iki meslektente mezun olursam eğer iyi yazılım öğrenirsem iş bulabilir miyim yazılımda ?