Arama sonuçları: *

1. E

Udemy İngilizce kurs önerisi

BTK Akademi'ye bakın hocam. Hem ücretsiz hem kaliteli.
  2. E

İlk AYT Deneme Sonucum İyi mi?

Okul sınavları başlıyor bu yüzden başlamayı düşünüyorum. Bu arada TYT'de 25 net mata 65 net düşük değil mi? Türkçeniz mi kötü
  3. E

Hocam ufaktan AYT başlamalı mıyım sizce? TYT'de 65-70 bandındayım.
  4. E

Bugün ilk AYT denememe girdim. Daha sonuçlar acıklanmamasına rağmen yaklaşık olarak netlerimi tespit ettim. EA öğrencisiyim. 11. sınıfı sayısal okudum bu sene eaya geçtim. Sınav 12.sınif konularinida kapsıyordu. (Türev limit falanda vardı.) Edb 11 doğru 5 yanlış Tarih 8 doğru 2 yanlış Coğrafya...
  5. E

12.Sınıfta İmam Hatipten Sosyal Bilimlere Geçiliyor mu?

Ben imam hatipte değilim arkadasım imam hatipte. Cocuk hic mutlu değil. Şu ana kadar ailesi yuzunden gecemedi. 1693066417 Hocam yeni mi geldi bu? Çunku eskiden son sene meslek lisesine geçiyorlardı.
  6. E

12.Sınıfta İmam Hatipten Sosyal Bilimlere Geçiliyor mu?

Arkadaşımızı İmam Hatipten kurtarmak istiyoruz. Okudugu imam hatip proje imam hatip. Son sene sosyal bilimlere geçebiliyor mu?
  7. E

Problemler için kanal önerisi

TYT Problemler için youtubeda kanal önerir misiniz? Soru tiplerini gösteren.
  8. E

TYT Mat 20-25 net için konular

TYT'de 20-25 net için hangi konular bitmeli
  9. E

Ciltsiz test kitabı alınır mı?

Şu ekonomide bi test kitabına 150-200 tl vermek saçmalık. Tabi ki alınır. Önemli olan soru tarzı görmek.
  10. E

1 ayda Geometri geliştirmek

Geometrim sıfır olmasa da kötü. Temel sorular harici diğer soruları zar zor yapıyorum. Kaynaklarım Acil Geometrinin İlacı ve Merkez Yayınları Geometri Soru Bankası. Hedefim 1 ayda net artırmak. (1 ay sonra deneme sınavı var) Hangi konulara çalışmalıyım? En çok sorulan konudan en az çıkan konuya...
  11. E

Adalet okunmalı mı okuyan ne iş yapar?

Devlete girebilecek kadar potansiyel yoksa okutmayın. Hukuk mezunları bile iş bulmak da zorlanıyor, adalet mezunlarının pek ekmek bulacağını bu yüzden düşünmüyorum.
  12. E

TYT net artırıcı/temel konular

10 Ağustos da dershanenin denemesi var. TYT Mat 10 net, TYT Fen 5-10 net civarı yapıyorum. 10 Ağustos'a kadar Problemler bitirmeyi düşünüyorum. Bu zamanda TYT Fende TYT Matematikte hangi konular çalisabilirim. Benim aklımda Üslü, Köklü, Temel Kavramlar, Eşitsizlikler, PKOB, Fonksiyonlar Mutlak...
  13. E

TYT Kitap Önerileri/Tavsiyeleri

Tavsiyeniz var mı hocam? Karekök 0 almayı düşünüyorum ama ben şahsen temel geometri sorularını yapabildiğime inanıyorum. Geometride Deneme tarzı soruları yapamıyorum. Karekök 0 alırsam bana katkısı olur mu sizce?
  14. E

Zorluk derecesi hakkında bilginiz var mı?
  15. E

Hocam Bilgi Sarmal'ın TYT Mat ve Problemler kitaplarını çözdünüz mü veya biliyor musunuz?
  16. E

Bugün kitap almaya gideceğim. Şu an 12.sınıf ve EA öğrencisiyim. Bana TYT Matematik, Problemler, Geometri ve Paragraf kitapları önerir misiniz? Kitaplar çok kolay olmasın. Kolay-Orta karışımı olursa daha iyi olur. TYT Mat netim 10, Türkçe 28lerde.
  17. E

TYT çalışmaya başlamak

12.sınıfa geçiyorum. Şu ana kadar hiç tyt çalışmadım. Bugün olduğumuz denemede 30 net Türkçe, 15 net Sosyal, 5 net Matematik, 8 nette Fen yaptım. 11'i sayısal okudum, bu sene eadayım. Sizce ne yapmalıyım? 1686419458 Hedef EA 10 K, bu netlerle zor ama hayırlısı
  18. E

Şu anda nakil olabilir miyim? (11. sınıf)

Okul değiştirmek istiyorum. Şu anda nakil olabilir miyim? 11.sınıfım.
  19. E

11. sınıf kaynak önerileri

Sayısal öğrencisiyim. Hangi yayınları onerirsiniz?
  20. E

11. Sınıfta hem TYT hem de 11'i birlikte götürme

TYT konularım pek iyi değil. 55-65 net falan çıkarıyorum. 11 ile TYT'yi nasıl birlikte götürebilirim?
Top Bottom