Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Meslek liseliyim sayısal 300bin yapılır mı?

Bence daha iyisini bile yaparsın.
  2. Eren Kurtuluş

YKS Netleriniz Nasıl?

Arkadaşın sonuçları paylaşabilirim.
  3. Eren Kurtuluş

AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU

Bunu cimere bir yaz sor bakalım ne diyecekler. Şaşırdım doğrusu o zaman ben boşuna meslek lisesinde okuyorum açığa geçip çok rahat meslek diploması alınıyormuş. 2 diploma olarak verildiğini söylüyor adam sen mezun olduğunda açık lise mezunu olarak sayılacaksın. Bu mantıkla baktığında 2...
  4. Eren Kurtuluş

AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU

Hem açık okuyup hem mesemde nasıl okuyacaksın?
  5. Eren Kurtuluş

Yks EA kaç sıralama gelir

https://universitetercihleri.com/yks-tyt-ayt-puan-hesap 1687454376 buraya çıkanı yazarmısın ben de merak ettim
  6. Eren Kurtuluş

YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

Dostum kendini başkaları ile kıyaslamadan sadece ve sadece kendine odaklan. Onun oğlu bunun kızı bilmem kaç net yapıyor diyerek kendini küçültme. Sen imkanların ve yaşantın doğrultusunda olabilecek en iyi senaryosun. Herkesin psikolojisi, düşünce yapısı, aile durumu, maddi durumu aynı...
  7. Eren Kurtuluş

Staj belgeleri nelerdir ?

alandan alana değişir okuluna veya işverenine sorman gerek. ben de denizcilik okuyorum teknik sınıfım benden detaylı sağlık raporu iban hesabı vesikalık foto sabıka kaydı gibi şeyler istemişlerdi.
  8. Eren Kurtuluş

Dil Okulu İle Çalışma İzni Hangi Ülkeler Veriyor?

danışmanlıklardan. yalnız ciddiysen eğer tek tek danışmanlıkları araştır. her danışmanlığın kalitesi ve uzmanlık alanı aynı olmuyor. soru soracağın danışmanlığın senin gibi insanları daha önceden göndermiş olması işini bildiğini gösterir. gidip de 30 yaşında work and travel ile vize aldırtan...
  9. Eren Kurtuluş

aslında erkenden gitmek daha mantıklı. bu ülkelerde meslek okulları var ciddi bir meslek eğitimi alınıyor. sonrasında eğer istersen üniversiteye de geçiş yapabiliyorsun. üstüne orada çalışabilme imkanı da olunca bence çok daha mantıklı 3 4 sene türkiye'nin kahrını çekeceğime 2 sene yurt dışında...
  10. Eren Kurtuluş

irlanda gibi batıya bakmak daha iyi. bu izni veren en son 3 5 ülke vardı ikisi hakkında az çok bir şey biliyorum. kanada zor iş hem vatandaşlığı zor veriyor ikincisi vizeyi zor veriyor. avustralya var dünyanın öbür ucunda ve gidişi yaşaması falan ciddi pahalı. batıdan başka çare yok orası da...
  11. Eren Kurtuluş

Açık deniz sondaj teknolojisi okunur mu?

Rica ederim. Vakit çalmak gibi bir durum yok yardım edebildiysek ne mutlu :)
  12. Eren Kurtuluş

Ben lisesindeyim ve mühendislik okuyorum (gemi donatım okuyorum (devam etmeyeceğim) ). Eğer gemici olmakta kararlıysanız ve mühendislik olmaz diyorsanız yerinizde olsam Kaptanlık okurum. Uzak yol kaptanlığı maaşı çarkçıbaşı (gemi makineleri işletme mühendisliği) ile aynı hatta daha da fazla...
  13. Eren Kurtuluş

Açık Deniz Sondajı mı? Hocam mesele ayrı yaşamak değil hayatınızı bırakıyorsunuz. Zengin ülkedeki vatandaş aklını peynir ekmek ile mi yedi de gidecek ortalamanın üstündeki bir maaşa denizde aylarını harcayacak? Üstelik bunu bir uzman sıfatı ile yapacaksınız öğrenmek için seneler vereceksiniz...
  14. Eren Kurtuluş

Hocam sevmiyorsanız yapılacak iş değil ya sondaj gemisinde ya da sondaj platformunda çalışacaksınız. Karada da belki iş bulabilirsiniz ama çok getirisi olacağını sanmıyorum. Onun dışında denizde platformda çalışırsanız orada yaşayacak ve belirli zamanlarda karaya çıkacaksınız. Seçilmeden önce...
  15. Eren Kurtuluş

Matematiği sıfır olan birisi nasıl düzeltebilir

Hocam önce konu tespiti yapmak lazım. TYT de çıkacak konular belli bu konuları öğrenmek için bilmen gereken konuları bulacaksın. Eğer bilmen gereken konuları bilmen için de konu öğrenmen gerekiyorsa onu da öğreneceksin. Tersine mühendislik gibi düşün ana konuyu alıp geriye doğru parçalaya...
  16. Eren Kurtuluş

LGS sonrası kayıt nasıl olacak?

Birden fazla okul tutmaz. İlk tercihine yerleşirsen diğerleri otomatik iptal.
  17. Eren Kurtuluş

8.sınıf hakkında yardım

Dostum anadolu lisesinde okuyan arkadaşımın fizik sınavında 1 dakika kaç saniyedir diye soran bir hocası var. Teknik sınıfın normal sınıfardan sınavı farklı. Benim okulumdaki dersler cidden zor. Seviyelere dayalı az sorulu çok bilgili sorular var sınavlarda. Ciddi anlamda ter döküyoruz normal...
  18. Eren Kurtuluş

8.sınıf hakkında yardım

Teknik bölüme girecek hocam. Ben girdim 2018 veya 2019 yılında bir karar alındı Teknik Meslek liselerinde Fen lisesi müfredatı görülüyor. Haftada 6 saat matematik 2 kimya 2 biyo 2 fizik + diğer bütün sözel dersler. Bunlara ek olarak 8 saat Gemi Donatım dersi (alanım denizcilik) + 6 saat de...
  19. Eren Kurtuluş

8.sınıf hakkında yardım

11. Sınıfım Anadoluya giden bütün arkadaşlarım pişman (hepsi çalıştı istedikleri yere girdiler ama geçen buluştuğumda meslek bölümlerine nasıl geçeriz diye soruyorlardı). Fen lisesini bilemem ama bence çalışmaya çok gerek yok. Zaten sınıfın son senesinde çok önemli bir sınav olmadığını hocaların...
  20. Eren Kurtuluş

ilk dönem notu değişir mi?

yok
Top Bottom