benim sıfırdı aynı şekilde kuzeniminde ama böyle harbi 0 yani sennin tahmin ettiğinden daha fazla emin ol ben başaramadım oMatematiği gerçekten 0 olan kişi nasıl düzeltebilir? (- ile + toplama filan değil) Tyt adına çok sıkıntısını yaşıyorum?
Böyle olup düzeltebilen varsa tavsiyelerine açığım.
Kaça gidiyorsunuz yada mezun musunuzMatematiği gerçekten 0 olan kişi nasıl düzeltebilir? (- ile + toplama filan değil) Tyt adına çok sıkıntısını yaşıyorum?
Karekök sıfırMatematiği gerçekten 0 olan kişi nasıl düzeltebilir? (- ile + toplama filan değil) Tyt adına çok sıkıntısını yaşıyorum?
Her şeyden önce kabulleniş gerekiyor seviyenizi doğru şekilde tespit edip ilk adımı atmalısınız. Konu konu ilerlemeniz ve yeni konulara geçtikçe eskileriyle harmanlamanız gerekiyor unutmamak adına. Eğer kendinize güven konusunda sıkıntı yaşıyorsanız ( başarılı olma konusunda ) sizin için en basit olduğunu düşündüğünüz şeyden başlayın. Yarım bildiğiniz şeyi hiç bilmiyormuş kabul edin. Sıfırdan başlamanın güzel tarafı neyi bilmediğini tam olarak bilmektir nothing Ufak ufak soru çözerken eğlendiğinizi, doğru cevabı bulduğunuzda mutlu olduğunuzu göreceksiniz. O ivmeyle yükselirseniz sizin için mükemmel bir gelişim olur eksiklik duyduğunuz konu adına. Biraz karışık anlatmış hatta konudan konuya atlamış olabilirim kusura bakmayın. Kısaca başlayın, kendinize güvenin gerisi gelir. BaşarılarMatematiği gerçekten 0 olan kişi nasıl düzeltebilir? (- ile + toplama filan değil) Tyt adına çok sıkıntısını yaşıyorum?
12.Kaça gidiyorsunuz yada mezun musunuz
benim sıfırdı aynı şekilde kuzeniminde ama böyle harbi 0 yani sennin tahmin ettiğinden daha fazla emin ol ben başaramadım o
temel başlangıç testi aldı ebob ekok falan ufak çzödü ama çok başaramadı oda
entremanlarla matematik 3 al geç bide üstüne antremanlarla geotrmetri al gerçekten çok eğlenceli kitaplar adam bazı yerlerde "senin için ipucu olarak bir formül koyardım ama ailen kitapların öğretici yönünün saptığını görmesini kim ister " fln diyordu. ama tabi sadece bu değil daha başka kaynkalara da yönel ama bu ikisi temel attırır sana
Karekök sıfır
Matematik de çalışsanda az yaparsın onun yerine puan için git daha fazla sevdiğin derslere çalış. 0 dan temel atmak istiyorsan 8.sınıftan başlayarak soru çözümleri yap
Hocam önce konu tespiti yapmak lazım. TYT de çıkacak konular belli bu konuları öğrenmek için bilmen gereken konuları bulacaksın. Eğer bilmen gereken konuları bilmen için de konu öğrenmen gerekiyorsa onu da öğreneceksin. Tersine mühendislik gibi düşün ana konuyu alıp geriye doğru parçalaya parçalaya gideceksin. Böylece en temele ulaşmış olursun oradan itibaren de sıkı bir tempo ile çalışmaya başlarsan çatlağını kapatırsın.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.Her şeyden önce kabulleniş gerekiyor seviyenizi doğru şekilde tespit edip ilk adımı atmalısınız. Konu konu ilerlemeniz ve yeni konulara geçtikçe eskileriyle harmanlamanız gerekiyor unutmamak adına. Eğer kendinize güven konusunda sıkıntı yaşıyorsanız ( başarılı olma konusunda ) sizin için en basit olduğunu düşündüğünüz şeyden başlayın. Yarım bildiğiniz şeyi hiç bilmiyormuş kabul edin. Sıfırdan başlamanın güzel tarafı neyi bilmediğini tam olarak bilmektir nothing Ufak ufak soru çözerken eğlendiğinizi, doğru cevabı bulduğunuzda mutlu olduğunuzu göreceksiniz. O ivmeyle yükselirseniz sizin için mükemmel bir gelişim olur eksiklik duyduğunuz konu adına. Biraz karışık anlatmış hatta konudan konuya atlamış olabilirim kusura bakmayın. Kısaca başlayın, kendinize güvenin gerisi gelir. Başarılar
O zaman bol bol soru çözmeniz lazım ama illa matematik öğreneceğim diye kendinizi şartlamayın. Sözel bölümlere de gidebilirsiniz.12.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
12 misin o zaman kanka antremanlarla matematik 3-4 ve antremanlarla geomtri 1-2 al internetten konu sıralarıamasına bakıp yani müfredaa bakıp sırayla git kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar12.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
Sözel bölümlere gitsem dâhi tyt de matematik yapmam lazım, sözele de geçmem.O zaman bol bol soru çözmeniz lazım ama illa matematik öğreneceğim diye kendinizi şartlamayın. Sözel bölümlere de gidebilirsiniz.