Neler Yeni

Matematiği sıfır olan birisi nasıl düzeltebilir

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Matematiği gerçekten 0 olan kişi nasıl düzeltebilir? (- ile + toplama filan değil) Tyt adına çok sıkıntısını yaşıyorum?

Böyle olup düzeltebilen varsa tavsiyelerine açığım.

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
12.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
Konu eksikliğinden kaynaklanıyor, bina inşaa etmek gibi düşünün ana malzemelerden biri eksik olunca o bina çok sağlıklı olmuyor. Şunu yapabilirsiniz, seviyenize uygun soru çözerken sizi yönlendirdiği konuya yönelip onuda kavrama modelini deneyebilirsiniz. Veya kafam karışır diyorsanız seviye seviye konu konu ilerleyin ve başlangıçta konu odaklı sorular çözün..

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
12.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
Hocam matematik ilk 12 konu kampları var tavsiyem mert hoca ordan izleyin kendinize bi program yapmayın ( örneğin hergün saat 7de başlayıp 50 soru )
Benim taktiğim yeni öğrendiğim yada gerçekten geliştirmem gereken konularda her gün o konu hakkında kafamın kaldırabildiği kadar tamam artık yeter diyene kadar soruyla tekrar etmek 5-10 soru olmasın tabi

Hocam matematik ilk 12 konu kampları var tavsiyem mert hoca ordan izleyin kendinize bi program yapmayın ( örneğin hergün saat 7de başlayıp 50 soru )
Benim taktiğim yeni öğrendiğim yada gerçekten geliştirmem gereken konularda her gün o konu hakkında kafamın kaldırabildiği kadar tamam artık yeter diyene kadar soruyla tekrar etmek 5-10 soru olmasın tabi
Bu 12 konu kampları bitince durumunuza göre konu konu veya tyt kamplarına geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,264
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom