Konu eksikliğinden kaynaklanıyor, bina inşaa etmek gibi düşünün ana malzemelerden biri eksik olunca o bina çok sağlıklı olmuyor. Şunu yapabilirsiniz, seviyenize uygun soru çözerken sizi yönlendirdiği konuya yönelip onuda kavrama modelini deneyebilirsiniz. Veya kafam karışır diyorsanız seviye seviye konu konu ilerleyin ve başlangıçta konu odaklı sorular çözün..12.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
Hocam matematik ilk 12 konu kampları var tavsiyem mert hoca ordan izleyin kendinize bi program yapmayın ( örneğin hergün saat 7de başlayıp 50 soru )12.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, benim şöyle problemim var: konuyu anlıyorum, farklı soru tarzında gelince çözemiyorum bu durumunda temel eksikliğinden dolayı olduğunu biliyorum.
Bu 12 konu kampları bitince durumunuza göre konu konu veya tyt kamplarına geçinHocam matematik ilk 12 konu kampları var tavsiyem mert hoca ordan izleyin kendinize bi program yapmayın ( örneğin hergün saat 7de başlayıp 50 soru )
Benim taktiğim yeni öğrendiğim yada gerçekten geliştirmem gereken konularda her gün o konu hakkında kafamın kaldırabildiği kadar tamam artık yeter diyene kadar soruyla tekrar etmek 5-10 soru olmasın tabi