Hocam kafana göre ne zaman sıkıldıysan az dinlen kendini zorlama olmasa bile ortalamayla girilen çok iyi liseler var önemli olan bence üniversiteŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
evet fakat babamın dershaneye gittiğim için çok yoğun fen lisesine girmem isteği var.Hocam kafana göre ne zaman sıkıldıysan az dinlen kendini zorlama olmasa bile ortalamayla girilen çok iyi liseler var önemli olan bence üniversite
Dershane saçma olmuş o parayla kitaplarını alsaydın yazın günde 3 saat düzgün çalış okul açıldığında okuldaki tekrarını yap çok güzel puan alırsınŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
kaç test çözdüğün değil çözdüğün testi anlaman önemli matı halledersen halledersin zaten mat çözŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
tahminen 450 üstü alırmıyımDershane saçma olmuş o parayla kitaplarını alsaydın yazın günde 3 saat düzgün çalış okul açıldığında okuldaki tekrarını yap çok güzel puan alırsın
evet matematiğe ağırlık veriyorumkaç test çözdüğün değil çözdüğün testi anlaman önemli matı halledersen halledersin zaten mat çöz
11. Sınıfım Anadoluya giden bütün arkadaşlarım pişman (hepsi çalıştı istedikleri yere girdiler ama geçen buluştuğumda meslek bölümlerine nasıl geçeriz diye soruyorlardı). Fen lisesini bilemem ama bence çalışmaya çok gerek yok. Zaten sınıfın son senesinde çok önemli bir sınav olmadığını hocaların sana anlatacak. Güzel bir meslek lisesine girecek kadar puan almak bence daha yararlı. Eğlenmeye bak ama sınavı da boşlama yeter. 10. sınıf yazından itibaren asıl sınava çalışmaya başlayacaksın zaten ve inan bana ortaokulda gördüğün konular nerdeyse hiç bir şey.Şuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.
Hocam ben sana dediğimi yapmadım sadece okulda dinledim ödevimi yaptım 438 aldım keşke sana dediğimi bana söyleyecek biri olsaydıda yapsaydım min 470 garanti olurdutahminen 450 üstü alırmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet matematiğe ağırlık veriyorum
çok sağolun dediklerinizi yapacağımHocam ben sana dediğimi yapmadım sadece okulda dinledim ödevimi yaptım 438 aldım keşke sana dediğimi bana söyleyecek biri olsaydıda yapsaydım min 470 garanti olurdu
Hocam bir arkadaş lisede okulu 10.sinifta başla demis sakın ama sakın yapma eğer maddi durumun iyi değilse bir iş kuracak paranız yoksa sakın arkadaşın dediğini yapmayın derslerinizi düzenli takip edin ben şuan çok pişmanım 12 oldum hayvan gibi çalışmak zorundayım ama bir arkadaşım 9 dan beri düzenli çalışıyor günde 2 saaatten fazla çalıştığını görmedim muhtemelen yksde ilk 1000de olacaktır.onun için lgsye girdikten sonraki yaz TYT ni halletmeni tavsiye ederim sonrasında kafanız çok rahat olacaktır emin olunŞuan 8.sınıf oldum bu sene LGS ye gireceğim dershaneye gidiyorum ve konulara başladık 8.sınıfı bitirenlerden günde kaç soru test çözmeliyim kitap vs. yardım alabilir miyim.