Arama sonuçları: *

• Users: Fatih28
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. F

Lise nakil yaptığım okuldan geri eski okuluma dönebilirmiyim

Nakillerin bitmesi gibi bir durum yok belli sürelerde istediğin gibi nakil yapabilirsin yanlış hatırlamıyorsam okul zamanı 2 3 ayda bir yazın ayda bir miydi neydi puanının tuttuğu ve kontenjanın olduğu her yere gidersin
  2. F

Sınavlardan çok korkuyorum!

Knk sözeli boşver edebiyat dışında diğerlerini bir önceki gece ezber yaparak halledersin edebiyatı 2 gün önceden ezberle konu çok çünkü sayısalda da konu anlatıöını falan boşver çözemediğin soruların soru çözümünü izle bol soru çözüp soru kalıpları çok olduğu için soru kalıplarını ezberlersen...
  3. F

Ne kadar çalışırsam çalışayım anlamıyorum.

Giresundayım ben
  4. F

Aynı sınıfta olabilir miyiz 1633780294 Hocam seni bilmem ama bende geçen senenin eksikliği de çok var
  5. F

Benim böyle tavsiye verdiğime bakma seninle tamamen aynı durumdayım her derste hocalar konuyu anlamayan var mı diye sorduğunda anlamadım diyorum tekrar anlatıyorlar tekrar anlamıyorum arkadaşlar arasında adım anlamadım hocam oldu 1633780190 Ama dediğim gibi özel olarak birinden dinlediğimde...
  6. F

Ayrıca eğer bir yakının varsa biraz büyük ondan yardım alabilirsin sende nasıl bilmiyorum ama birisi bana özel olarak anlattığında çok daha rahat anlıyorum konuyu 1633779913 Birde matematikte falan çok fazla soru kalıbı var o yüzden soru çözümlerinin videolarını izlersen iyi olur
  7. F

Ben de 10dayım seninle aynı durumu yaşıyorum 400 almıştım çok fazla yazma ve test ödevi veriyorlar her ünite sonu quiz oluyoruz kendime zaman ayıramıyorum
  8. F

Okullarınızda Virüs Önlemleri Alınmış mıydı?

Alınmamıştı bu ziya allahsız galiba şu kadar vakaya rağmen sınavda ısrar ediyor. Sınav yapmazsak öğrenciler derse girmez diyor fakat, puan derse girmeye göre ve ödevlerden verilecek sınıfta kalma da olacak dese herkes paşa paşa girecek koskoca eğitim bakanı bunu düşünmüyor mu bilmiyorum
Top Bottom