MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- İsim
- Belirtmek İstemiyorum
- İlgilendiği Kategoriler
- Belli bir tane yok
- https://www.instagram.com/bay.meynn/
- Discord
- MeynnZenith#2951
Arkadaşlar 10. sınıfa gidiyorum, LGS puanım da 408-410 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ancak bu sene ne yaparsam yapayım anlamıyorum dersleri. Ders içerisinde hocaları dinliyorum, tekrar yapıyorum ama nafile... Matematik ve Kimya derslerinden quiz olduk, Matematikten 45 aldım (soruların neredeyse yarısını sallayarak aldım onu da) Kimya henüz belli değil. Özellikle sayısal derslerde (Kimya, Fizik, Matematik vb.) ne yaparsam yapayım anlamıyorum. Aklımda bir önyargı yok, "Ben yapamam" demiyorum çalışırken falan ama cidden yapamadığımı fark ettim. Konu tekrarı yapıyorum, anlar gibi oluyorum; soru çözeyim diyorum, anlamadığımı fark ediyorum. Nerede hangi işlemi nasıl kullanacağıma dair en ufak bir fikrim yok. Ne yapacağım? Okulda sözel bölüm de olmayacak, olsa bile sözel bölüm okuyunca iş imkanları kısıtlı kalıyor. Hocalar soru çözme eksiğin var, test çöz diyor ama ben zaten test çözemiyorum ki?! Ne yaparsam yapayım olmuyor yani... Var mıdır bir öneriniz, diyeceğiniz? Lütfen bir öneri verin de bari bir işe yarar belki.