Neler Yeni

Lise nakil yaptığım okuldan geri eski okuluma dönebilirmiyim

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Dün pazartesi yeni okuluma ilk defa gittim ama ortam hiç benlik değil ve eski okuluma dönmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü acil yardım edin
10. Sınıfım bu arada

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet mümkün.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sanırım serseri tipler var okulda evet gitmek istediğin okulun boş kontenjani varsa başvuru yapabilirsin tam bilmiyorum ama puanla alınması lazım yinede

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Evet tekrar nakil deneyip gidebilirsin.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım 10. Sınıf olduğum için artık nakiller bitmiş bilmiyorum emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada meslekler için geçerli sanırım

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Uğraşmamak için yalan söylüyorlar. Her daim mümkün. Eğitim ihtiyacı engellenemez.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih

Nakillerin bitmesi gibi bir durum yok belli sürelerde istediğin gibi nakil yapabilirsin yanlış hatırlamıyorsam okul zamanı 2 3 ayda bir yazın ayda bir miydi neydi puanının tuttuğu ve kontenjanın olduğu her yere gidersin

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,467
İsim
Oğuz Oğuz
Dün pazartesi yeni okuluma ilk defa gittim ama ortam hiç benlik değil ve eski okuluma dönmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü acil yardım edin
10. Sınıfım bu arada
Ah be abi öyle anlıyorum ki 🚬

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Emre Açar

10. Sınıfın 2. Döneminden sonra meslek bölümü okuyorsan nakil işlemleri farklı meslek lisesine geçişte mümkün olmuyor çünkü bir mesleki eğitim süreci var ve bu eğitim sürecinden sonra mesleki yeterlilik belgesi verilmekte bu belge için böyle bir sınır bulunmakta yani meslek lisesinden Anadolu lisesine geçiş yapabilirsin istersen son sene bile ama meslek lisesinden meslek lisesine 10. Sınıfın 2. Döneminden sonra geçmiyorsun ve şöyle 1. Dönem bitmedenki son nakil haftası meslek lisesinden meslek lisesine gecis yapabilirsin son kez ve bunu kacirdiysan hicbir şekilde geçme imkanın yoktur.

10. Sınıfın 2. Döneminden sonra meslek bölümü okuyorsan nakil işlemleri farklı meslek lisesine geçişte mümkün olmuyor çünkü bir mesleki eğitim süreci var ve bu eğitim sürecinden sonra mesleki yeterlilik belgesi verilmekte bu belge için böyle bir sınır bulunmakta yani meslek lisesinden Anadolu lisesine geçiş yapabilirsin istersen son sene bile ama meslek lisesinden meslek lisesine 10. Sınıfın 2. Döneminden sonra geçmiyorsun ve şöyle 1. Dönem bitmedenki son nakil haftası meslek lisesinden meslek lisesine gecis yapabilirsin son kez ve bunu kacirdiysan hicbir şekilde geçme imkanın yoktur.
Ayrıca çoğu konuda fazla bilgisiz insan bulunmakta bilmiyorsanız yorum yapmayın veya araştırma yapın öyle destek çıkın

Cevizli sucuk

80+ Bronze

Ayrıca çoğu konuda fazla bilgisiz insan bulunmakta bilmiyorsanız yorum yapmayın veya araştırma yapın öyle destek çıkın
Yani meslekten başka okula geçemiyorum kısacası peki kendimi bilerek sınıfta bıraksam seneye 10. Sınıf başında olacağım için nakil yapabiliyormuyum

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Ya sınıfta kendimi bilerek bırakıcam istediğim okula seneye gidicem 1. Seçenek bu çıraklık okuluna gidecim 2. Seçenek bu yada açığa geçip akşamları gidicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,059
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom