Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

lise 1'de 3 zayıfla sınıfta kalınırmı?

kanka geçersin dedik ya ikna mı olmadın 1719961895 bence geçmemelisin
  2. ForgettaShow

3 dersten kalınca sınıfta kalınırmı 9. sınıf

10. sınıfın başlarında dostum.
  3. ForgettaShow

geçersin
  4. ForgettaShow

geçersin sınıfı
  5. ForgettaShow

Edebiyat ortalaman kaç? Düz ortalaman kaç? Ortalamayla geçersen geçersin, kaldığın derslerin sorumluluk sınavına girersin.
  6. ForgettaShow

E-dergi nasıl yapılır? İngilizce projesi.

Yarına ingilizce projem var, konu falan hazır, copy paste yapacağım ama e-dergi vs. nasıl basitinden yapılır? Flash'a atıp yarın sunumunu yapacağım, o kadar. E-dergi.
  7. ForgettaShow

Ders Çalışma İsteği Duymuyorum

şimdi biraz keyfini çıkar 2. dönem item kasarsın bol bol-- İyi bir Lise tercihin varsa şimdiden çalışmaya başla çünkü ileride tekrar girebilme şansın olmayacak. (11. sınıf öğrencisi olarak LGS'i çok önemsemiyorum şahsen.)
  8. ForgettaShow

Ailem YKS konusunda ikiyüzlü davranıyor

Sınava çalışıp sağlam net yapmak güzel bir cevap olabilir.
  9. ForgettaShow

Bu notlarla Kalır mıyım sınıfta?

Sorumluluğa kaldım, kendisini milli eğitim iç işleri bölümünde şikayet ettim. Bekleyeceğiz.
  10. ForgettaShow

Sadece dersi dinliyorum, sınav haftası çalışıyorum 93.4 diyorsun. Bu imkansız, ya hocaların sözlü notlarını şişirmesi gerek ya yoğun çalışman
  11. ForgettaShow

Birader dediğin gibi yaparak 93.4 ortalama imkansız.
  12. ForgettaShow

Aynı şey mi? Üstelik onu da üsteliyorum zaten. Onu geçtim, o yapıyor diye sende mi yapacaksın?
  13. ForgettaShow

Senin gibi yazan yok bro, gelmiş toxicliyorsun. Boyundan bahsediyorsun, birader senin notundan banane? Veya benim notumun düşük olmasının senin notunla alakası ne? Toxicsin kanka
  14. ForgettaShow

Doğrudur
  15. ForgettaShow

-_- ortalama 51 oldu knk 1654891164 birader soru soruyorum, toxic olduğun için toxiclik yapıyorsun. Amacın ne? Soruya cevabın yoksa konuyu patlatmana gerek yok dostum. Banane senin ortalamandan? Sırf buradan bile özelde okuduğun hakkında şüpheci davranabilirim.
  16. ForgettaShow

Bizim okulun idarecisi geldi, adam sıfır verin dedi. Hocada verdi, ne yapabiliriz?
  17. ForgettaShow

Şuan 46, sözlü notları ve sınavlar girilince 50'i aşar diye düşünüyorum. Edebiyat aynı durumda kalırsa sorumluluğu alacağım gibi. Keşke bu hocayı hoca yapan sistem revizyona girse. Hoca, ne olduğu belli olmayan bir tip. Tiz bir çığlık atar, tam keriz.
  18. ForgettaShow

Zordu ya, çoğu kişi öyle zaten şuan bizim sınıfta.
  19. ForgettaShow

aktif
  20. ForgettaShow

İki sözlüye sıfır verme nedeni ise hocanın " şuna sıfır ver kızım " dediği kızın listeyi çaldırdığı. (çöpte bulundu yırtık şekilde) Sınıfın ise kim olduğunu bilip söylemediğini düşünmesi. Şahsen bilsem söylerim, bilmiyorum ki.
Top Bottom