Neler Yeni

Bu notlarla Kalır mıyım sınıfta?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
-_- ortalama 51 oldu knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

birader soru soruyorum, toxic olduğun için toxiclik yapıyorsun. Amacın ne? Soruya cevabın yoksa konuyu patlatmana gerek yok dostum. Banane senin ortalamandan? Sırf buradan bile özelde okuduğun hakkında şüpheci davranabilirim.
şüpheci davranacağın için epey üzüldüm :D benim gibi yazan bir çok kişi var :D bana cevap vermen garipp

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
şüpheci davranacağın için epey üzüldüm :D benim gibi yazan bir çok kişi var :D bana cevap vermen garipp
Senin gibi yazan yok bro, gelmiş toxicliyorsun. Boyundan bahsediyorsun, birader senin notundan banane? Veya benim notumun düşük olmasının senin notunla alakası ne? Toxicsin kanka

Bilgici Bilim

80+ Bronze

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
3. Sinif ve ozel flnmi lisede oyle birsey imkansiz kacinci sinif ? Sorumlu gecersin buyuk ihtimal 48 den yukselir
11. sınıf fen lisesi.

ben bi özel okul kokusu aldım
karaman tobb fen lisesi

kaçıncı sınıfsın brom sen?
11

dersi dersde dinleyince evet ama 2-3 sene boş bıraktıysa bu ortamalarda geri dönüşü çok zor
doğru. ben 11 in ilk dönemi dersi dinlememiştim kimyadan 40 alınca aklım başıma geldi zar zor topaeladım. hala daha atom konusunda eksiğim. 1 dömemi toparlamak bu kadar zorsa 3 yılı toparlamak imkansız

Lise de zor moruk ortaokulda aynı şekildim 98 falandı ortalama lise geçtik 2 senede ortalamam çok düştü
lisedeyim zaten 11. sınıf. öyle basit felan da sormuyorlar fen lisesi giydiren giydirene

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
11. sınıf fen lisesi.

karaman tobb fen lisesi

11

doğru. ben 11 in ilk dönemi dersi dinlememiştim kimyadan 40 alınca aklım başıma geldi zar zor topaeladım. hala daha atom konusunda eksiğim. 1 dömemi toparlamak bu kadar zorsa 3 yılı toparlamak imkansız

lisedeyim zaten 11. sınıf. öyle basit felan da sormuyorlar fen lisesi giydiren giydirene
Birader dediğin gibi yaparak 93.4 ortalama imkansız.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
imkansız değil. rekabet olunca mecbur yapıyorsun. sizi de anlıyorum ama rekabet yok herkes 40 50 alıyor e sen de 70 alınca güzel not diyip çalışmıyorsun.
Sadece dersi dinliyorum, sınav haftası çalışıyorum 93.4 diyorsun. Bu imkansız, ya hocaların sözlü notlarını şişirmesi gerek ya yoğun çalışman

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Genel ortalamam 48 idi, sınavlar girilince düzelir dedim. Edebiyat kötü, sınıfın tüm edebiyat sözlüsüne sıfır verdi değişik onun bunun çocuğu hoca. İki sözlüm sıfır edebiyatta, edebiyat ortalamam 19,5. Henüz girilmeyen bir kaç sınav var. Ortalamam yükselir mi? Şuan 46
edebiyat düşük olunca sorumlu geçiyon diye biliyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Genel ortalamam 48 idi, sınavlar girilince düzelir dedim. Edebiyat kötü, sınıfın tüm edebiyat sözlüsüne sıfır verdi değişik onun bunun çocuğu hoca. İki sözlüm sıfır edebiyatta, edebiyat ortalamam 19,5. Henüz girilmeyen bir kaç sınav var. Ortalamam yükselir mi? Şuan 46
Böyle insanları öğretmen yapanda kabahat (!)
İki sözlüye de 0 vermek nedir yav.
Not düşüren hoca görünümlü canavarlardan nefret ediyorum.
Yükseltmiyorsan da notu neyse onu ver öğrenciye!!

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Böyle insanları öğretmen yapanda kabahat (!)
İki sözlüye de 0 vermek nedir yav.
Not düşüren hoca görünümlü canavarlardan nefret ediyorum.
Yükseltmiyorsan da notu neyse onu ver öğrenciye!!
Sorumluluğa kaldım, kendisini milli eğitim iç işleri bölümünde şikayet ettim. Bekleyeceğiz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Top Bottom