dersi dersde dinleyince evet ama 2-3 sene boş bıraktıysa bu ortamalarda geri dönüşü çok zorkanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
dersi dersde dinleyince evet ama 2-3 sene boş bıraktıysa bu ortamalarda geri dönüşü çok zorkanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
Edebiyat hocalarının böyle bir huyu mu var acaba. Bizim edb hocasi da siniftaki bir kac kişinin sozlusune 0 girip 2-3 güne sonra düzeltmişti. Yani artistlik yapıyorlar anlayacağın.Sıfır veren hocan korkutmak için yapmıştır e-okul kapanmadan tıpış tıpış düzeltir sınıfın hepsine 0 verme gibi bi olayı yok hocanın sınıfta otorite sağlayamayan hocaların klasik olayıdır
kaçıncı sınıfsın brom sen?kanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
Ortalaman 50 nin altında kalırsa veya edebiyatın 50nin altında olursa kalırsın umarım kalmazsın :/Genel ortalamam 48 idi, sınavlar girilince düzelir dedim. Edebiyat kötü, sınıfın tüm edebiyat sözlüsüne sıfır verdi değişik onun bunun çocuğu hoca. İki sözlüm sıfır edebiyatta, edebiyat ortalamam 19,5. Henüz girilmeyen bir kaç sınav var. Ortalamam yükselir mi? Şuan 46
Edb dusuk olursa sadece dersten kalir yalniz.Ortalaman 50 nin altında kalırsa veya edebiyatın 50nin altında olursa kalırsın umarım kalmazsın :/
Edebiyat ana ders edebiyattan kalırsa sınıfta kalırEdb dusuk olursa sadece dersten kalir yalniz.
Zordu ya, çoğu kişi öyle zaten şuan bizim sınıfta.Doğru lise zor ama hiç ders çalışmadın mi? Bu not çok düşük.
ben bi özel okul kokusu aldımkanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
Hayır 50' nin üstü genel ortalaması varsa sorumlu geçerEdebiyat ana ders edebiyattan kalırsa sınıfta kalır
Haklısınben bi özel okul kokusu aldım
Hayır 50' nin üstü genel ortalaması varsa sorumlu geçer