Arama sonuçları: *

• Users: Gocer
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

düşünsene 30 yaşında paran var evin var iyi bir araban var mesleğin var elince mekanlarda partilerde geziyosun lise zamanın aklına bile gelmez :)
  2. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

öncelikle okulu bırakıp işe başlamak düşündüğün kadar kolay değil ben liseyi bırakıp araba tamirciliğini sevmediğim içim pvc cam balkon sektörüne atıldım. öncelikle çevredeki esnafları gezip herkese sordum [ herkes çırak arıyor zaten} bana işi öğretecek beni çok ezmeyecek bi dükkan buldum işe...
  3. Gocer

Okulu Bırakmalı mıyım?

dediğin doğru aynısını yasadım 1734711275 bende senin gibi düşünüyordum okulu bıraktım calışmaya başladım3. senem
  4. Gocer

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

valla kanka nasıl savunma bu cocugun burnunu kırmışsın okul çıkışlarına dikkat et cocukta savunurken kafanı kırmasın :d
  5. Gocer

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

hocam yanlış anladın ben hoşuma gitmiyor demedim sadece yeni başlıyacak biri için çok zor dedim. ilk başlıyacaklar için sabah 8 akşam 7 ye kadar çalışırlar düzenli bir mola saatleri yoktur iş durumuna göre sürekli çalışırlar en zor pis işleri çıraklara yaptırırlar ustalık gerektiren işlerde...
  6. Gocer

Okulu bırakanlar şu anda ne yapıyor?

lise bitti sanayide çalışıyorum tavsiyem okuyum sanayici işi zor
  7. Gocer

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

benim babamında kendi dükkanı var yanında 5 tane çalışan var cam pimapen işiyle uğraşıyor yaz sezonunda ayda 300 bin kar yaptığını bile biliyorum şunu unutma parayı her zaman patronlar kazanıyor yanında çalışan usta aylık 30 bin maaşını alır gider. kendi işimden örnek veriyim liseyi bitirip...
  8. Gocer

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

ben liseyi bitirip üni kazanmama rağmen üniye gitmeyerek babamın mesleğini yamayı tercih ettim. öyle çalışmak göründüğü kadar kolay değil tavsiyem derslerine çalış iyi bir üniversite bölüm kazan
  9. Gocer

Okula bıçak getirmenin ve birini yanlisikla yaralamanın cezası nedir?

okuldaki disiplin çok önemki olmaz sene sonu ŞÖK de şube öğretmenler kurulunda cezanı kaldırma imkanları var ama çocuk senle uğraşırda polise kadar giderse olay o zaman siciline adam yaralama olrak işlerler
  10. Gocer

Lisede Telefon Getirmek Yasak mı?

Kanka telefon getirmeyi geç bizimkiler derste okey oynuyor. Bisey demezler büyük ihtimal en kötü uzak yerden geliyorum yolda başıma bişey gelmesinden korkuyorum ailem taşımam gerektiğini söylüyor okul saatlerinde telefonum kapali filan de bişey diyemez. Derste oynarken görürse iyi hocaysa...
  11. Gocer

Okulunuz kaçta başlıyor?

7.30-13.25
  12. Gocer

Slzce okul açılır mı?

Okulun açılacağı kesin bişey fakat açıldıktan sonra vaka sayılarında ciddi artış olabilir. Fakat şöylede bir şey var çoğu kişi 2. 3. Doz aşılarını oldu bu saatten sonra okullar ve işletmeler kapatılırsa birdaha ne zaman açılıcak ? Ellerinden geldiği kadar kapatmamaya çalışırlar kısıtlama getirirler.
  13. Gocer

Meslek Lisesinden Üniversite Kazanılır Mı?

Mesle lisesinde görduğün konularla kazanman çok zor ayrıca 12. Sinifta haftada 3 gün staj egitim alıcaksın üniversite kazanmak için çok çalışman lazım
  14. Gocer

sözel öğrencileri neden hafife alınır

üniversite ve meslek seçenekleri az sınıf geçmesi daha kolay ve ezberi iyi olanlar için dersler kolay oldukları için matematiği anlamaya zeka lazım ( sözelciyim)
  15. Gocer

11.Sınıfta Anadoludan Özel okula geçmek

cevapları veren bile vardı :d
  16. Gocer

kanka sınav notlarına bişey yapmıyolar ama sözlülere 90 100 verince yükseliyo zaten
  17. Gocer

Ben 8. Sinifta gitmistim lgs sinavina hazirlaniyoduk sözlülerin hepsine 95 100 vermişlerdi lgs sinavi olduğu icin muzik resim gibi lgs ye katkisi olmayan dersler görmüyoduk devlet okulana göre ders sayıları fazlaydı ve haftada 3 gün etüt yapıyolardı derse anlamadigin konu olursa sana 1 e 1...
  18. Gocer

Lise bölüm seçmeyi unuttum

Endişelenme kanka hiç bişey olmaz seni bölümsüz bırakmaz :d okullar açıldıktan birkaç ay sonra bölüm değiştirenler bile vardı
  19. Gocer

(çözüldü(gibi))Sınava girmiş arkadaşlar,LGS Ne kadar zor?

Çalışana her şey kolay 😀
  20. Gocer

Sınıfı Geçiyor musunuz?

88 le geçtim 11. sınıf anadolu lisesi
Top Bottom