Yok öyle bir şey ya. Onu diyenleri görüyoruz. Ya mezuna kalıyorlar ya da sayısaldan 300k sıralama ile çöp yerlere gidiyorlar.Neden sözel öğrencilerine geri zekalı muamelesi yapılır?
evet yaİnsanlar için matematik daha önde daha önemli olduğu için
zaten hep sayısal öğrencileri sözel öğrencilerini ********** olarak görüyor maalesefYok öyle bir şey ya. Onu diyenleri görüyoruz. Ya mezuna kalıyorlar ya da sayısaldan 300k sıralama ile çöp yerlere gidiyorlar.
öyle değil ama illaha sayısal okumak zorunda değil insanonu bilmiyorum ama bizim türk dili hocamız öğrenciler 2 ye ayrılır derdi sayısalcılar ve diğerleri sayısalcı değilsen hiç bir şeysin derdi
Sen öyle diyenlere bakma.zaten hep sayısal öğrencileri sözel öğrencilerini ********** olarak görüyor maalesef
Ülkede matematiği daha önemli görüyorlar,zaten bu ülkede matematiğin iyi değilse iyi bir meslek kazanabilmen çok zor.Neden sözel öğrencilerine geri zekalı muamelesi yapılır?
evet bende zaten bu yıl sözel seçeceğimSen öyle diyenlere bakma.
Bende sözelciyim. Beni de hafife aldılar ama kendileri mezuna kaldı bir yere gidemediler.
Ben ise onların yanından bile geçemeyeceği bir üniversite de okuyorum. Sen takma hiç kimseye.
millete göre matematiğin iyiyse zekisin ama iyi değilse seni ********** olarak görüyorlar maalesefÜlkede matematiği daha önemli görüyorlar,zaten bu ülkede matematiğin iyi değilse iyi bir meslek kazanabilmen çok zor.
Aklında bir bölüm var mı? Yardımcı olurum seve seve.evet bende zaten bu yıl sözel seçeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
millete göre matematiğin iyiyse zekisin ama iyi değilse seni ********** olarak görüyorlar maalesef