cobretti
80+ Bronze
Dahası
Burger Diploma olduğu içinNeden sözel öğrencilerine geri zekalı muamelesi yapılır?
Burger Diploma olduğu içinNeden sözel öğrencilerine geri zekalı muamelesi yapılır?
Yurt dışında değilde şehir dışında okumak istiyorumO zaman bu mesleği bir araştır. Çünkü iş imkanı olan mesleklerden. Bir de yurt dışında yaparsan önü gerçekten açık.
Çok Yanlış düşünüyorlarBurger Diploma olduğu için
Okul olarak söylemedim. İş olarak yurt dışında iş yaparsan getirisi daha çok olur, daha çok kazanırsın.Yurt dışında değilde şehir dışında okumak istiyorum
Türkiyede sözel öğrenciysen kendi bölümünde iş bulman imkansız eşit ağırlık olsa bileYurt dışında değilde şehir dışında okumak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok Yanlış düşünüyorlar
Half Life alınır bu arada.Başlığı, neden halflife alınır diye okudum :/
Bende ne alaka diyom sözel ile halflife
Zaten türkiyede okuyacağım aslında türkiyede çalışmak istiyorum çalışabilirmiyimOkul olarak söylemedim. İş olarak yurt dışında iş yaparsan getirisi daha çok olur, daha çok kazanırsın.
Okul olarak Türkiye de Gastronomi de köklü okullar var. O okullara gidersen iş imkanın daha yüksek olur.
Matematik bilmediği için...Neden sözel öğrencilerine geri zekalı muamelesi yapılır?
Tabii ki de çalışabilirsin. Kıyı kesimlerde olan şehirlerde ki restaurantlar da iş imkanı olur.Zaten türkiyede okuyacağım aslında türkiyede çalışmak istiyorum çalışabilirmiyim
Millete göre matematiğin iyiyse ultra zekisin iyi değilsede sana ********** muamelesi yapıyorlarTürkiyede sözel öğrenciysen kendi bölümünde iş bulman imkansız eşit ağırlık olsa bile
Sen o Milleti Takma Bence.Millete göre matematiğin iyiyse ultra zekisin iyi değilsede sana ********** muamelesi yapıyorlar
Bende sana doğruyu söyleyeyim matematikten anlamıyorum gerçekten ama demiyorumda matematiğim iyidirBen'de Sözelciyim Matamatikten Gram Anlamam Ama Çok İyiyim Diyenleri Dalga Geçenleri Sınav'da Kalırken Gördüm.
Takmıyorum zatenSen o Milleti Takma Bence.
Ben sözel okumak istiyorum zorla istemediğim başka bölümü okuyamamMatematik bilmediği için...
Sözelden olabileceğin mesleklerin pek kıymeti yok. Bende sözelciyim, maalesef ki durum böyle.
Kazanıyorsan kesinlikle tıp oku. Ya da Psikoloji falan oku. Pişman olursun sonra.Ben sözel okumak istiyorum zorla istemediğim başka bölümü okuyamam