sözel öğrencileri neden hafife alınır

Yurt dışında değilde şehir dışında okumak istiyorum
Okul olarak söylemedim. İş olarak yurt dışında iş yaparsan getirisi daha çok olur, daha çok kazanırsın.
Okul olarak Türkiye de Gastronomi de köklü okullar var. O okullara gidersen iş imkanın daha yüksek olur.

Yurt dışında değilde şehir dışında okumak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok Yanlış düşünüyorlar
Türkiyede sözel öğrenciysen kendi bölümünde iş bulman imkansız eşit ağırlık olsa bile

Okul olarak söylemedim. İş olarak yurt dışında iş yaparsan getirisi daha çok olur, daha çok kazanırsın.
Okul olarak Türkiye de Gastronomi de köklü okullar var. O okullara gidersen iş imkanın daha yüksek olur.
Zaten türkiyede okuyacağım aslında türkiyede çalışmak istiyorum çalışabilirmiyim

Ben'de Sözelciyim Matamatikten Gram Anlamam Ama Çok İyiyim Diyenleri Dalga Geçenleri Sınav'da Kalırken Gördüm.

Ben'de Sözelciyim Matamatikten Gram Anlamam Ama Çok İyiyim Diyenleri Dalga Geçenleri Sınav'da Kalırken Gördüm.
Bende sana doğruyu söyleyeyim matematikten anlamıyorum gerçekten ama demiyorumda matematiğim iyidir

Sen o Milleti Takma Bence.
Takmıyorum zaten

Benimde ailem bana diyor illaha tıp oku çünkü onlara göre tıptan başka meslek yokmuş ve tıp okuyanlar çok zekiymiş onlara göre

Matematik bilmediği için...

Sözelden olabileceğin mesleklerin pek kıymeti yok. Bende sözelciyim, maalesef ki durum böyle.
Ben sözel okumak istiyorum zorla istemediğim başka bölümü okuyamam

Geri