Kasamın ısıkları kısılıyor neden?

wWalsh

80+
Reaksiyon skoru
24
pcyi 3 ay once aldım sıkıntısı yok ama gecenlerde kablosuz klavye aldım ve pcye taktım kucuk usbsini ondan sonra hep kasanın ısıkları kendi kendine kısılıyo geri parlıyor neden oldugunu bilen varmı?

Kasa ışıkları nefes alma moduna geçmiş olabilir mi?
oyle bir ozelliği oldugunu sanmıyorum hocam ben sadece kasnın ustundeki tustan ısıkları kapa ac yapıyorum. hem nefes modu gibi değil bu bazen baya kısılıyor bazen ise sadece ufak kısılmalar oluyor anlık

oyle bir ozelliği oldugunu sanmıyorum hocam ben sadece kasnın ustundeki tustan ısıkları kapa ac yapıyorum. hem nefes modu gibi değil bu bazen baya kısılıyor bazen ise sadece ufak kısılmalar oluyor anlık

Bağlantılarda bir problem olabilir mi hocam? Şuan farklı bir şey gelmedi aklıma

İşlevini yerine getiriyorsa masraf olmasın hocam, uygulama veya harici kontrolcü tarzı bir şey var mı?
hayır yok direk kasadan kapatıp acıyorum ısıkları. dediğniz gibi suanda masrafa gerek yok:)

Kasa
pcyi 3 ay once aldım sıkıntısı yok ama gecenlerde kablosuz klavye aldım ve pcye taktım kucuk usbsini ondan sonra hep kasanın ısıkları kendi kendine kısılıyo geri parlıyor neden oldugunu bilen varmı?
modeli nedir

Sanırım. Sorun usb girişinden kaynaklı yada aldığınız klavyenin driverlari kurulu değil çakışma oluyor yada anakartin argb destegi varsa uygulama üzerinden den ayarlarında sorun olabilir

Çözüm olarak önerebileceğim farklı usb girişinde klavyenizi kullanmayı denemek yada bt veya kablolu olarak kullanıp sorun devam ediyormu diye denemek

Argb uygulaması üzerinden fan aydinlatma ayarlarını kontrol etmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri