Neler Yeni

Lisede Telefon Getirmek Yasak mı?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
dolaba koyabilirsin biz sıranın altında boşluklara koyup saklıyoduk

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Bizim okulda derste bile kullanıyorlar hocalar hafif uyarıp geçiyor. Arkadaşımın lisesinde dolaba koyuyolar girişte. Okuldan okula değişir.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
Bizim okulda sınıf dolabı var oraya kitleniyor. Çıkışta da alınıyor. Tabii arada kaçamak yapıyoruz o ayrı.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Okuldan okula değişir dostum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Okula göre değişir mesela bizde serbest.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Kanka telefon getirmeyi geç bizimkiler derste okey oynuyor. Bisey demezler büyük ihtimal en kötü uzak yerden geliyorum yolda başıma bişey gelmesinden korkuyorum ailem taşımam gerektiğini söylüyor okul saatlerinde telefonum kapali filan de bişey diyemez. Derste oynarken görürse iyi hocaysa görmezden gelir yoksa dilekçe imzalatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,523
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom