Lisede Telefon Getirmek Yasak mı?

J0kerr

80+
Reaksiyon skoru
78
liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur

Gizlice götürürseniz problem olmaz, ben 8.sınıfta götürüyordum görseler dahi bir şey demiyorlardı. Ama müdür gıcık ise yakalanmayın aman daha telefon getiremezsiniz.

liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
valla bizim okulda girerken telleri alıyorlar ,çıkışta veriyorlar

okuldan okula değişiyor

Okuldan okula değişir.

Bazı yerlerde seni hiç okula almazlar,
veya dolaba koy falan derler,
veya hiç iplemezler.

Her okula göre değişebilir bu kural. Bizim okulda ders harici serbest di ders de ya kullanma yada öğretmen masasının arkasında dolaba koyardık.

Yasak değildir ama elinizde görürlerse alırlar

Liseden liseye değişir

Bizim okulda kapının önünde abla duruyor telefonun var mı diyor yok diyosun geçiyosun varsa da kutuya koyuyosun

Her okula göre değişebilir bu kural. Bizim okulda ders harici serbest di ders de ya kullanma yada öğretmen masasının arkasında dolaba koyardık.
bizimde vardı kapının yanında dolaplar sınavda oraya koymuştuk telleri sordum şimdi eski sınıfıma yasak değil diyorlar bizde dolaplara koycaz galiba gene

Okuldan okula değişir bizim okulda yasak değil ama derste girmek yasak.

arkadaşlar okulla alakalı sorduğunuz soruların %90 ı okuldan okula değişir

Geri